Life

Clipe de panică pentru Adina Buzatu. Mașina vedetei a fost vandalizată

Clipe de panică pentru Adina Buzatu încă de la prima oră a dimineții. Mașina vedetei a fost vandalizată. Ce a declarat aceasta.
07.06.2023 | 18:55
Clipe de panica pentru Adina Buzatu Masina vedetei a fost vandalizata
Clipe de panică pentru Adina Buzatu. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Adina Buzatu și-a început ziua într-un mod în care nu și-ar fi dorit, cu siguranță. Au fost clipe de panică pentru vedetă după ce și-a găsit mașina în parcare într-o stare deplorabilă.

Mașina vedetei, vandalizată în parcare

Vedeta a mărturisit că a fost victima unui atac în parcare și că cineva a decis să-i vandalizeze mașina. Adina Buzatu a spus că a fost șocată când a văzut starea în care arată bolidul de lux pe care îl conduce.

ADVERTISEMENT

Aceasta suspecta că cineva i-a turnat un acid peste capotă și aceasta a fost completă distrusă. „Mi-am început ziua cu sport, cu treabă, cu întâlniri online. Plec și eu de acasă și, pac, mare surpriză! Nu pot să cred așa ceva!

Cineva mi-a turnat ceva pe mașină, un acid ceva, deteriorând vopseaua de pe capotă!”, a spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Ce soluție a găsit Adina Buzatu pentru a-și repara mașina

Adina Buzatu a căutat rapid soluții pentru a rezolva problema și a găsit un specialist care se ocupă de așa ceva.

Vedeta a primit o recomandare pentru un specialist care s-a ocupat inclusiv de mașinile lui Dorian Popa, despre care se știe că este un împătimit al bolizilor de lux, și are un garaj destul de scump.

ADVERTISEMENT

După ce a consultat acest specialist, Adina Buzatu a spus că motivul pentru care mașina ei arată în acest fel este pentru că a fost dată cu lichid de frână. Altă teorie este că întreaga sa capotă a fost zgâriată cu un șmirghel.

„Este mătuită toată capota. A fost fie zgâriată cu șmirghel, fie dată cu un lichid de frână! Inițial, am crezut că au turnat cu un acid pe ea.

ADVERTISEMENT

Mi-a fost recomandat un băiat Cosmin, care face tunning. El i-a aranjat și mașinille lui Dorian Popa și o să se ocupe acum și de mașina mea”, a declarat, Adina Buzatu, pentru Click!

ADVERTISEMENT