Life

Mașina Mirelei Vaida, vandalizată de femeia care în urmă cu un an a încercat să o omoare. Reacția moderatoarei Acces Direct

Mirela Vaida a ajuns din nou ținta femeii care a atacat-o și în urmă cu un an. Antoanela a spart geamul mașinii prezentatoarei Acces Direct chiar în timp ce aceasta era în direct la Antena Stars.
21.06.2022 | 17:17
Masina Mirelei Vaida vandalizata de femeia care in urma cu un an a incercat sa o omoare Reactia moderatoarei Acces Direct
Mașina Mirelei Vaida a fost vandalizată.Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Antoanela, femeia care în urmă cu an a intrat dezbrăcată în platoul emisiunii Acces Direct și a atacat-o pe Mirela Vaida cu un bolovan, i-a spart prezentatoarei geamul de la mașină. Totul s-a întâmplat în timpul show-ului difuzat pe Antena Stars.

Mirela Vaida, din nou atacată. Agresoarea sa i-a vandalizat mașina

Mirela Vaida a aflat de la colegii ei, chiar în timp ce era live la Antena Stars, că mașina sa a fost vandalizată. Făptașa este chiar Antoanela, aceeași femeie care anul trecut a dat buzna în platoul Acces Direct și a aruncat înspre ea cu un bolovan. 

ADVERTISEMENT

Tot de pietre s-a folosit și de această dată. Antoanela a spart geamul mașinii pe care  prezentatoarea de televiziune o conduce.

Mirela Vaida a reacționat imediat și a declarat că atacatoarea sa ar trebui să fie imediat închisă și că se teme să mai iasă singură pe stradă.

ADVERTISEMENT

Vedeta este de părere că, mai devreme sau mai târziu, Antoanela va încerca din nou să o atace, iar ea nu mai poate trăi constant cu această frică.

Gândurile Mirelei Vaida sunt justificate și de faptul că este mamă și, pe lângă faptul că siguranța ei îi este amenințată, micuții s-ar putea afla oricând în pericol.

ADVERTISEMENT

„Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că una ajunge cu un bolovan în cap și, de cele mai multe ori, sunt eu aia. (…)

Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap”, a spus Mirela Vaida, citată de spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Atacatoarea Mirelei Vaida nu are discernământ pentru faptele sale

După incidentul de anul trecut, a ieșit la iveală faptul că atacatoarea Mirelei Vaida a fost internată la Obregia și nu are discernământ asupra faptelor sale. Antoanela a susținut că vedeta Antena Stars îi datorează bani și acesta este motivul pentru care a vrut să o omoare.

ADVERTISEMENT