News

Clipe de teroare pentru o tânără și bebelușul ei. A fost sechestrată și bătută de iubit, într-o locuință din Ilfov

O tânără de 24 de ani a trecut prin clipe de groază, fiind sechestrată și bătută de iubit. Totul s-a întâmplat în fața copilului ei.
29.02.2024 | 14:41
Clipe de teroare pentru o tanara si bebelusul ei A fost sechestrata si batuta de iubit intro locuinta din Ilfov
Tânără sechestrată și bătută de iubit. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O tânără de 24 de ani a fost sechestrată și bătută de iubit, într-o locuință din Ilfov. Totul s-a întâmplat vreme de câteva zile, chiar în prezența bebelușului acesteia, de doar 10 luni. Femeia și copilul au trecut prin clipe de teroare.

O tânără a fost sechestrată și bătută. Totul s-a întâmplat în fața bebelușului ei

Cel care i-a supus acestor momente este chiar concubinul tinerei, un bărbat de 30 de ani. Individul nu este la prima abatere, pe numele său fiind emis un ordin de protecție în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

Miercuri seara, polițiștii din Ilfov au fost sesizați cu privire la faptul că victima de 24 de ani este ținută cu forța și bătută, într-o locuință din Chiajna. La fața locului s-au deplasat oamenii legii și negociatori.

Inițial, agresorul nu a vrut să deschidă ușa apartamentului. S-a baricadat în interior, sperând că agenții vor pleca. În cele din urmă, polițiștiii l-au convins pe bărbat să deschidă ușa. Au reușit să îl imobilizeze, fiind reținut și dus la audieri.

ADVERTISEMENT

Femeia și copilul de 10 lunni au fost găsiți în apartament. „În apartament se afla o femeie de 24 de ani, împreună cu fiul său minor, care a formulat plângere la sediul poliţiei.

Bărbatul de 30 de ani a fost identificat şi condus la sediul poliţiei din oraşul Chitila pentru cercetări. Poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbatul în cauză”, a transmis IPJ Ilfov.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost reținut pentur 24 de ore

În urma cercetărilor, polițiștii au aflat că pe numele individului a fost emis un alt ordin de protecție, în luna ianuarie. Pe 21 februarie a expirat, însă atât pe perioada valabilității ordinului, cât și după expirare, bărbatul a locuit cu femeia agresată.

El a amenințat-o, a lovit-o pe iubita sa și a încălcat restricțiile impuse de judecători. În urma faptelor sale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ADVERTISEMENT

”De asemenea, bărbatul ar fi ameninţat-o şi lovit-o pe concubina sa şi, de asemenea, ar fi şantajat-o şi ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal”, au adăugat polițiștii. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru încălcare de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie,şantaj, violenţă în familie şi lipsire de libertate în mod ilegal.

 

ADVERTISEMENT