News

Clipe dramatice la procesul lui Vlad Pascu: mamei lui Sebastian i s-a făcut rău. Șoferul drogat, judecat pentru ucidere din culpă

Au fost clipe dramatice, joi, la Mangalia, unde are loc un nou termen în procesul lui Vlad Pascu. Mamei lui Sebastian, tânărul ucis de șoferul drogat, i s-a făcut rău.
04.04.2024 | 12:10
Clipe dramatice la procesul lui Vlad Pascu mamei lui Sebastian i sa facut rau Soferul drogat judecat pentru ucidere din culpa
Procesul lui Vlad Pascu: mamei lui Sebastian i s-a făcut rău în sala de judecată. Sursa foto: replicaonline.ro / Ziua de Constanța / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Joi, 4 aprilie, la un nou termen din procesul lui Vlad Pascu, care are loc la Mangalia, au fost clipe grele în sala de judecată pentru părinții victimelor șoferului drogat. Mama lui Sebastian a acuzat o stare de rău.

Procesul lui Vlad Pascu: mamei lui Sebastian i s-a făcut rău în sala de judecată

O nouă zi extrem de grea pentru părinții tinerilor uciși de Vlad Pascu anul trecut la 2 Mai. Aceștia s-au prezentat, joi dimineață, la judecătoria Mangalia, pentru un nou termen în procesul șoferului drogat.

ADVERTISEMENT

La fel ca la înfățișările anterioare, tatăl lui Sebastian a venit cu fotografia fiului său în brațe. În sala de judecată, mamei tânărului ucis de șoferul drogat i s-a făcut rău, conform Antena 3.

Tensiunea din jurul acestei tragedii a făcut-o pe mama îndurerată să cedeze. Aceasta a început să plângă în momentul în care au fost rememorată scena accidentului. Femeia a luat câteva medicamente pentru a-și reveni. Din fericire, nu a fost nevoie să fie chemată ambulanța, iar ședința a continuat.

ADVERTISEMENT

Încă o lovitură pentru părinții tinerilor uciși de șoferul drogat. Vlad Pascu va fi judecat pentru ucidere din culpă

Momentele dificile pentru părinții victimelor șoferului drogat au continuat și joi. Dacă miercuri, magistrații din Constanța au decis ca procesul lui Vlad Pascu să rămână la Judecătoria Mangalia, azi, la Mangalia, a venit o altă decizie grea.

Judecătoria Mangalia a decis ca Vlad Pascu să fie judecat pentru ucidere din culpă. Pentru această infracțiune pedepsele prevăzute sunt de la 3 la 10 de închisoare.

ADVERTISEMENT

Reamintim că, la termenul anterior, familiile victimelor ceruseră instanței, prin avocatul lor, reîncadrarea faptei la omor calificat. Aici, pedeapsa este detenția pe viață sau închisoarea de la 15 la 25 de ani.

La termenul de pe 14 martie, Vlad Pascu şi-a recunoscut faptele. Atunci, instanța i-a admis să fie judecat în procedura simplificată care reduce cu o treime limitele pedepsei.

ADVERTISEMENT

Șoferul drogat este judecat în prezent pentru ucidere din culpă, infracțiune pedepsită cu închisoarea de la 3 ani la 10 ani și 6 luni. Deoarece beneficiază de procedura simplificată, dacă va fi găsit vinovat, el va primi o pedeapsă cuprinsă între 2 ani și 7 ani de închisoare.

ADVERTISEMENT