News
notix pixel id

Clipe grele pentru Mihai Gâdea. Dezvăluirea dureroasă făcută la Sinteza Zilei

18.03.2021 | 07:27
Clipe grele pentru Mihai Gâdea. Dezvăluirea dureroasă făcută la Sinteza Zilei
Clipe grele pentru Mihai Gâdea. Dezvăluirea dureroasă făcută la Sinteza Zilei. Sursa foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea, directorul Antena 3 și realizatorul cunoscutei emisiuni ”Sinteza Zilei”, a dezvăluit, miercuri, că a trecut prin clipe grele în perioada pandemiei de Covid-19.

Jurnalistul a anunțat că știe cel mai bine cât de periculos este noul coronavirus, dat fiind faptul că părinții săi s-au confruntat cu această infecție în ultimele luni.

Din fericire, recunoaște omul de televiziune, niște ”medici extraordinari” au făcut ca  familia sa să traverseze cu succes aceste clipe dificile.

ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea a trecut prin clipe grele. Dezvăluirea făcută la Sinteza Zilei

Pandemia de SARS-CoV-2 nu i-a ocolit nici pe apropiații lui Mihai Gâdea. Realizatorul celui mai cunoscut talk-show politic de la Antena 3 a anunțat că părinții săi au fost infectați. Aceștia au trecut cu bine de clipele grele.

”Vreau să vă spun ceva. Eu am văzut ce înseamnă acest virus de aproape. Părinții mei au fost infectați”, a anunțat Gâdea, miercuri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii pe care o moderează.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai explicat că el și cei dragi au trecut cu bine de aceste momente cu ajutorul unor doctori de excepție.

”Ne-a trecut glonțul pe la ureche cu tata. Datorită unor medici extraordinari, care nu ies toată ziua să înspăimânte pe nimeni, fac bine și vindecă oameni, astăzi mă bucur de ei”, a mai spus jurnalistul.

ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea a pierdut o persoană apropiată în pandemie

În toamna lui 2020, când România traversa un al doilea val violent al pandemiei, Gâdea anunț că o persoană apropiată a decedat din cauza infecției cu Covid-19.

Prin această dezvăluire, făcută chiar în timpul emisiunii sale, realizatorul TV le transmitea telespectatorilor că și el cunoaște persoane care au avut de suferit de pe urma acestei infecții, una neluată în serios de o parte din cetățeni.

ADVERTISEMENT

”Într-o zi sora mea cea mai mare îmi trimite o informație despre unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui meu care a murit infectat cu COVID. Eu nu-l mai văzusem de niște ani de zile – era una dintre cele mai mari bucurii în copilărie. Plecase în America și când venea după Revoluție.. ‘wow, venea Mircea’. Pentru noi, un om de care suntem extrem de legați.

Și am întrebat ce s-a întâmplat cu el, dacă era cumva bolnav. Și sora mea îmi trimite o fotografie recentă cu el, arăta impecabil, arăta ca un actor. Deci, eu știu oameni care au murit, dar vedeți dvs. una e una, alta e alta. Eu port mască oriunde mă duc, am grijă de mine, de cei dragi”, spunea Gâdea, pe 28 octombrie.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri