News

Clipe grele pentru Mihai Gâdea. Dezvăluirea dureroasă făcută la Sinteza Zilei

18.03.2021 | 07:27
Clipe grele pentru Mihai Gadea Dezvaluirea dureroasa facuta la Sinteza Zilei
ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea, directorul Antena 3 și realizatorul cunoscutei emisiuni ”Sinteza Zilei”, a dezvăluit, miercuri, că a trecut prin clipe grele în perioada pandemiei de Covid-19.

Jurnalistul a anunțat că știe cel mai bine cât de periculos este noul coronavirus, dat fiind faptul că părinții săi s-au confruntat cu această infecție în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Din fericire, recunoaște omul de televiziune, niște ”medici extraordinari” au făcut ca  familia sa să traverseze cu succes aceste clipe dificile.

Mihai Gâdea a trecut prin clipe grele. Dezvăluirea făcută la Sinteza Zilei

Pandemia de SARS-CoV-2 nu i-a ocolit nici pe apropiații lui Mihai Gâdea. Realizatorul celui mai cunoscut talk-show politic de la Antena 3 a anunțat că părinții săi au fost infectați. Aceștia au trecut cu bine de clipele grele.

ADVERTISEMENT

”Vreau să vă spun ceva. Eu am văzut ce înseamnă acest virus de aproape. Părinții mei au fost infectați”, a anunțat Gâdea, miercuri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Acesta a mai explicat că el și cei dragi au trecut cu bine de aceste momente cu ajutorul unor doctori de excepție.

ADVERTISEMENT

”Ne-a trecut glonțul pe la ureche cu tata. Datorită unor medici extraordinari, care nu ies toată ziua să înspăimânte pe nimeni, fac bine și vindecă oameni, astăzi mă bucur de ei”, a mai spus jurnalistul.

Mihai Gâdea a pierdut o persoană apropiată în pandemie

În toamna lui 2020, când România traversa un al doilea val violent al pandemiei, Gâdea anunț că o persoană apropiată a decedat din cauza infecției cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Prin această dezvăluire, făcută chiar în timpul emisiunii sale, realizatorul TV le transmitea telespectatorilor că și el cunoaște persoane care au avut de suferit de pe urma acestei infecții, una neluată în serios de o parte din cetățeni.

”Într-o zi sora mea cea mai mare îmi trimite o informație despre unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui meu care a murit infectat cu COVID. Eu nu-l mai văzusem de niște ani de zile – era una dintre cele mai mari bucurii în copilărie. Plecase în America și când venea după Revoluție.. ‘wow, venea Mircea’. Pentru noi, un om de care suntem extrem de legați.

Și am întrebat ce s-a întâmplat cu el, dacă era cumva bolnav. Și sora mea îmi trimite o fotografie recentă cu el, arăta impecabil, arăta ca un actor. Deci, eu știu oameni care au murit, dar vedeți dvs. una e una, alta e alta. Eu port mască oriunde mă duc, am grijă de mine, de cei dragi”, spunea Gâdea, pe 28 octombrie.

ADVERTISEMENT