Life

Clipe grele pentru un fost concurent de la America Express. Din păcate, a murit: ”Aș vrea să îl susținem”

Momente dificile pentru un fost participant de la America Express. O persoană dragă a încetat din viață. Cine îi este alături.
10.09.2023 | 16:10
Clipe grele pentru un fost concurent de la America Express Din pacate a murit As vrea sa il sustinem
Momente dificile pentru un fost participant de la America Express. O persoană dragă a încetat din viață. Cine îi este alături. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Clipe grele pentru un fost concurent de la America Express. Din păcate, a murit. O vedetă celebră le-a cerut tuturor urmăritorilor să-i fie alături și să-l susțină pe acesta. Despre cine este vorba și pe cine a pierdut.

Momente dificile pentru un fost participant de la America Express. O persoană dragă a încetat din viață. Cine îi este alături

Un fost participant de la America Express trece prin momente dificile. O persoană foarte dragă a încetat din viață, foarte mulți dintre foștii colegi din reality show-ul de pe Drumul Aurului fiindu-i aproape perioada asta.

ADVERTISEMENT

Pufeh, cel care a făcut echipă cu Bruja, a distribuit o imagine cu un tablou emoționant. Pictura reprezintă chipul femeii care i-a dat viață. Tânărul din Cluj este în doliu, după ce mama sa a murit. În dreptul fotografiei a transmis și un mesaj emoționant.

„Atunci când arta se transformă în cicatrici. Acesta este portretul mamei mele când avea în jur de 16 ani. Întotdeauna am iubit această lucrare, iar acum am simțit să o dau mai departe”, a scris fostul concurent de la America Express de Instagram.

ADVERTISEMENT

Influencerul în vârstă de 28 de ani are parte de toată susținerea comunității din mediul online, dar și a foștilor colegi de la Antena 1. Alina Ceușan este una dintre vedetele care nu a trecut cu vederea doliul lui Pufeh.

„Din păcate, ziua de azi… vine și cu o veste tristă pentru echipa noastră. Pufeh are un deces în familie și aș vrea să îl susținem aici”, a scris prezentatoarea de la Love Island, care se va difuza la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Pufeh și tabloul mamei sale de când avea 16 ani
Pufeh și tabloul mamei sale de când avea 16 ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Pufeh de la America Express, susținere mare în online

Pufeh are parte de o susținere mare în online, după ce a anunțat că mama sa a trecut la cele veșnice. Fostul concurent de la America Express a crezut că are timp suficient pentru a sta alături de ființa cea mai dragă, după cum reiese dintr-o altă postare.

„Știu că e greu să crezi, dar toate se întâmplă cu un scop… probabil nu aflăm tot timpul când vrem noi, dar nimic nu e întâmplător. E o echilibrare a energiilor și o experiență nouă de dus de către tine”, i-a transmis Carmen Grebenișan.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este ferm convinsă că schimbările care vor interveni de acum înainte în viața influencerului vor fi unele bune. Fosta concurentă de la Asia Express i-a spus lui Pufeh să nu uite că regretata sa mamă e mândră de el.

ADVERTISEMENT