Life

Clipe teribile filmate de un turist la Zoo. Un tigru alb a atacat un bărbat care își savura înghețata. Cum s-a terminat totul

Moment terifiant surprins de un turist la Zoo. Un tigru alb s-a năpustit asupra unui bărbat care mânca o înghețată. Care este starea lui acum?
22.04.2023 | 18:09
Clipe teribile filmate de un turist la Zoo Un tigru alb a atacat un barbat care isi savura inghetata Cum sa terminat totul
Care este starea bărbatului atacat de tigrul alb. Sursa foto: captură video Daily Mail, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Imagini surprinzătoare la o grădină zoologică. Un bărbat care mânca dintr-o înghețată a fost la un pas de a ajunge noua pradă a unui tigru alb. Asta după ce animalul sălbatic s-a năpustit asupra lui. Cum s-a terminat totul? Momentul a fost filmat și a devenit viral în mediul online.

Cum a fost atacat un bărbat de un tigru alb, la Zoo

Totul s-a întâmplat în China, pe 14 aprilie. În imaginile publicate pe rețelele de socializare, se vede cum un turist se așază, amuzat, în fața locului unde era ținut captiv un tigru alb. Individul, care se afla lângă un cărucior de copil, i-a făcut cu ochiul animalului și mai apoi s-a prefăcut că savurează neștiutor o înghețată, potrivit Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Cât timp chinezul gusta din înghețată, au urmat câteva clipe amuzante, dar și periculoase în același timp. Tigrul, crezând că bărbatul nu avea habar, a început să-și pregătească atacul. Animalul făcea pași tiptili, iar atunci când ”prada” se întorcea către el, se oprea.

Tigrul și-a continuat pașii, încet, iar când era pregătit să atace bărbatul, s-a lovit de zidul de protecție, care era din sticlă. În acea clipă, chinezul s-a întors cu fața către animal și i-a râs în față, dar foarte mulți oameni sunt de părere că a fost inconștient prin gestul său, deoarece s-a expus unei peripeții.

ADVERTISEMENT

Avertismentul angajaților de la Zoo Beijing

Reprezentanții Zoo Beijing au făcut totul public pentru a le transmite oamenilor mesajul că, deși există în grădinile zoologice protecții, furia animalelor nu poate fi oprită, deci pericolul de atac există în orice circumstanță. Totuși, de cele mai multe ori, angajații au fost cei atacați, încercând să aducă hrană.

În 2019, tot în China, un atac al unor tigri de altă specie, aflați la Zoo Ningbo Younger, din estul țării, au omorât un vizitator. Turistul a fost sfâșiat de trei tigri, mai exact, chiar în fața soției și a copilului. În pofida intervenției îngrijitorilor, nu a mai putut fi salvat și i s-a constatat decesul.

ADVERTISEMENT

Cum a fost posibilă moartea bărbatului? El ar fi intrat de bună voie în spațiul, îngrădit, unde erau animalele cunoscute pentru furia lor. În acel moment, acestea se hrăneau, iar când l-au observat pe individ, s-au îndreptat către el și l-au pus la pământ, atacându-l cu ghearele lor puternice.

Deși vizitatorul încerca să se ridice, de fiecare dată era pus la pământ. A fost mușcat în mare de parte de față, cap și gât. Îngrijitorii ar fi intervenit în 15 minute de la momentul atacului, cu tunuri de apă, rachete de semnalizare și chiar un pistol prin care unul dintre tigri a fost omorât, potrivit The Sun.

ADVERTISEMENT

Având în vedere evenimentele de față, atunci când mergeți să vizitați o grădină zoologică, evitați să vă apropiați prea mult de spațiile unde sunt ținute animalele. Totodată, nu încercați să le dați de mâncare sau să le atingeți, căci vă pot răni sau ucide.

ADVERTISEMENT
Tags: