News

Clotilde Armand reacționează: ”Cum am ajuns eu și Vlad Voiculescu principalii inamici ai mafiei”

06.02.2021 | 17:54
Clotilde Armand reacționează: ”Cum am ajuns eu și Vlad Voiculescu principalii inamici ai mafiei”
Clotilde Armand reacționează: ”Cum am ajuns eu și Vlad Voiculescu principalii inamici ai mafiei” Foto: Captura ecran Facebook
ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, promite că va explica pe o rețea de socializare cum au ajuns ea și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, principalii inamici ai PSD.

Atât edilul de la Sectorul 1, cât și ministrul au publicat pe paginile de Facebook o discuție în care încearcă să desființeze “câteva minciuni vânturate în spațiul public în linșajul mediatic recent la care suntem supuși”.

ADVERTISEMENT

Clotilde Armand mai precizează că faptul că nu au în spate “televiziuni de casă”, i-a transformat în principalele ținte pentru PSD.

Cum am ajuns eu și Vlad Voiculescu principalii inamici ai mafiei

În jurul prânzului, Clotilde Armand făcea o postare pe Facebook în care le anunța urmăritorilor săi dezvăluiri despre mafia cu care se confruntă și adevărul despre cea ce ea și ministrul Sănătății au făcut “în câteva luni de când suntem la Guvernare”.

ADVERTISEMENT

“Eu și Vlad am devenit principalii inamici ai PSD. Și suntem foarte încântați de asta. S-au spus prea multe minciuni și s-au scris multe știri false despre mine și ministrul Vlad Voiculescu în ultimele zile.

Știu, noi n-avem posturi de ‘televiziune de casă’ conduse de foști turnători sau fugari anchetați de Justiția Română, noi am ales să oprim finanțarea din bani publici a acestor trusturi coordonate politic după bunul plac al unor personaje sinistre. Rezultatul? Am devenit amândoi principalele ține ale PSD pentru că avem curajul să ne luăm la trântă cu Mafia care a guvernat prea mult timp România.

Astăzi de la ora 16.00 vom demonta totul și vom prezenta românilor adevărul în față. Vom spune ceea ce am făcut în câteva luni de când suntem la Guvernare. Rămâneți aproape”, a scris Clotilde Armand.

ADVERTISEMENT

Puțin după ora anunțată, atât pe pagina primarului Sectorului 1, cât și pe cea a ministrului Sănătății, a fost postată înregistrarea unei discuții între cei doi.

“Vă invit să urmăriți discuția mea cu Vlad Voiculescu despre cum am devenit principalii inamici ai Mafiei și despre ce vom face în viitor pentru binele comunității noastre”, a scris Clotilde Armand.

ADVERTISEMENT

“O discuție cu Clotilde Armand despre deschiderea școlilor, spitale și rolurile celor două instituții pe care le conducem. Desființăm câteva minciuni vânturate în spațiul public în linșajul mediatic recent la care suntem supuși”, este postarea de pe pagina ministrului Voiculescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri