Fotbal intern

Dinamo confirmă Fanatik în cazul lui Magaye Gueye: „Vom încheia contractul și vom cere daune”

10.03.2021 | 17:47
Dinamo confirma Fanatik in cazul lui Magaye Gueye Vom incheia contractul si vom cere daune
ADVERTISEMENT

Managerul sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae, a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Contractul lui Magaye Gueye va fi încheiat unilateral de Dinamo, dacă și proba B a testului său va fi pozitivă.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că vârful care a jucat și pentru Everton în trecut a fost testat pozitiv la cocaină și este, în acest moment, suspendat provizoriu până la finalizarea anchetei forurilor abilitate.

ADVERTISEMENT

Acest scandal ar putea reprezenta finalul carierei lui Magaye Gueye la nivel înalt, deoarece suspendarea în astfel de cazuri este de doi ani. Vârful va împlini în vară 31 de ani și pare deja departe de apogeul formei sale.

Dinamo confirmă Fanatik în cazul lui Magaye Gueye: „Vom încheia contractul”

Se anunță vremuri grele pentru Magaye Gueye. Adus în România pe vremea când Dinamo de abia intrase în era spaniolilor lui Pablo Cortacero, atacantul a mers din rău în mai rău. Mai întâi, a dezamăgit din punct de vedere al formei fizice, apoi a „sărbătorit” în jacuzzi restanțele salariale, pentru ca acum să fie prins drogat cu cocaină.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunat în exclusivitate că, la controlul anti-dopping desfășurat cu ocazia meciului din optimile Cupei României, între Dinamo și FCSB, fostul vârf al lui Everton a fost testat pozitiv cu acest drog. Drept urmare, clubul din Ștefan cel Mare vrea să renunțe la colaborarea cu fotbalistul, dacă verdictul se confirmă, dar și să ceară daune.

Managerul sportiv al „câinilor”, Marius Nicolae, a confirmat dezvăluirile făcute de FANATIK și, de asemenea, a menționat că urmează să înceapă audierile în cazul atacantului, așa cum tot site-ul nostru a anunțat în exclusivitate. Totodată, Nicolae a afirmat că Dinamo nu se dezice, deocamdată, de fotbalist, dar că formația alb-roșie este hotărâtă să ceară despăgubiri, dacă imaginea îi va fi lezată.

ADVERTISEMENT

„Înțeleg că mâine urmează să fie o întâlnire la ANAD. Sunt anumite proceduri care trebuie să fie respectate. Apoi, la nivel sportiv, ca jucător al clubului Dinamo, este suspendat, urmând ca la finalul anchetei, dacă rămâne în picioare rezultatul pozitiv, se încheia contractul de activitate sportivă și vom merge și mai departe.

Nu putem sa tolerăm, pentru că vorbim despre Dinamo. Am fi putut doar să reziliem contractul, dar vom cere daune, pentru că imaginea lui Dinamo este afectată. Să nu credeți că nu mai avem comunicare cu el și ne comportăm cu el precum cu un lepros. Avem comunicare cu el. Dinamo nu avea ce să facă mai mult, pentru că el din punct de vedere sportiv se pregătea foarte bine, venea la antrenamente, nu aveai cum să îți dai seama…

ADVERTISEMENT

El este acasă. Aceasta e procedura legală. Nu mai are cum să se antreneze în cadrul echipei. Sunt lucruri normale care se întâmplă la cel mai înalt nivel. E acasă, aștaptă să… probabil discută și el cu un avocat, pentru că va avea de dat explicații. Urmează o întâlnire la ANAD, un fel de interviu cu niște întrebară standard. El va trebui să vină cu niște răspunsuri clare”, a spus Marius Nicolae, la Digisport.

ADVERTISEMENT