Life

Codin Maticiuc, adevărul despre fostele sale relații: ”Eram total dedicat”

Codin Maticiuc rupe tăcerea și vorbește despre fostele sale relații. Era supranumit ”Crai de Dorobanți”, însă adevărul este altul.
26.01.2024 | 09:53
Codin Maticiuc adevarul despre fostele sale relatii Eram total dedicat
Codin Maticiuc, adevărul despre fostele sale relații. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc este un nume extrem de cunoscut în showbiz-ul românesc. Acesta este căsătorit cu Ana Pandeli și are o familie cât se poate de frumoasă. Cu ani în urmă însă, actorul era supra numit ”Crai de Dorobanți”.

Codin Maticiuc, adevărul despre fostele sale relații

Deși acum este un familist convins, cu ani în urmă, Codin Maticiuc făcea cuceriri pe bandă rulantă. De aici și-a câștigat și porecla de ”Crai de Dorobanți”. Care este însă adevărul despre fostele sale relații?

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc spune că nu a înțeles niciodată eticheta de ”Crai de Dorobanți”. Mai mult de atât, el consideră că nu a făcut nimic anormal acum câțiva ani. Avea nevoie de validare, la fel ca orice alt tânăr.

De asemenea, având în vedere că avea și bani, ceva mai mulți, a reușit să adune și ”norocul” atât în dragoste, cât și în alte planuri din viața sa. „Măi, eu cred că nevoia de validare era a oricărui copil, că mă consider copil la 19 ani, sau tânăr de vârsta mea.

ADVERTISEMENT

Adică nu cred că simțeam o nevoie mai mare decât a oricărui tânăr. Ce tânăr de 17, 18, 19, 20 sau 25 de ani nu își dorește să se autovalideze prin compania unor femei superbe?”, a povestit actorul, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

„Le scriam poezii, făceam gesturi”

Au existat sentimente în fostele relații ale lui Codin Maticiuc? Actorul a fost întrebat dacă are regrete. El spune însă că a fost aproape tot timpul îndrăgostit, iar asta i-a adus și succesul.

ADVERTISEMENT

Era dedicat în relații și simțea că nimic nu e degeaba. Mai mult de atât, Codin Maticiuc era atent la gesturi, iar uneori chiar scria poezii. Ulterior însă, sentimentele sale se schimbau și dispăreau complet.

Asta nu înseamnă însă că actorul nu a fost atent. După ce se îndrăgostea de o nouă persoană, acesta o lua de la capăt și făcea o mulțime de lucruri pentru partenera lui.

ADVERTISEMENT

„Tot timpul ai ceva să-ți reproșezi, clar, dar să știi că am fost extraordinar de des, aproape tot timpul, îndrăgostit. Eu cred că această capacitate de a mă îndrăgosti extrem de des, care nu știu dacă este defect sau calitate, m-a făcut să am succes.

Nu știu cum să spun, eram total dedicat, se simțea cumva că nu e la mișto. Eram extraordinar de dedicat, le scriam poezii, făceam gesturi, adică nu aș fi avut cum să fac asta doar așa, să mă setez, dar de fapt mie să nu-mi pese.

Nu, eram extrem de îndrăgostit. După care-mi trecea… După care mă extrem de îndrăgosteam din nou de cineva. Și iar o luam de la capăt și făceam toate flic-flacurile posibile și imposibile”, a mai dezvăluit acesta.

ADVERTISEMENT