Life

Codin Maticiuc, cadou impresionant de la soțul Deliei. Ce i-a oferit Răzvan Munteanu

Codin Maticiuc a făcut o dezvăluire majoră despre Răzvan Munteanu, soțul Deliei, cu care este foarte bun prieten. Ce dar a primit „craiul de Dorobanți” de la afacerist?
27.01.2022 | 13:30
Codin Maticiuc cadou impresionant de la sotul Deliei Ce ia oferit Razvan Munteanu
Codin Maticiuc, dezvăluirea despre Răzvan Munteanu. Ce a primit afaceristul de la soțul Deliei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Producătorul filmului „Miami Bici” a primit un cadou impresionant de la soțul Deliei. Darul are legătură cu pasiunea lui Răzvan Munteanu pentru afaceri și pentru monedele virtuale.

Codin Maticiuc a dezvăluit că în urmă cu patru ani intra în posesia sa primul bitcoin, care la momentul respectiv era cotat la valoarea de 5.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, moneda digitală deținută de omul de afaceri a crescut enorm, chiar dacă „craiul de Dorobanți” spune că nu știe cum merg treburile în acest domeniu.

Codin Maticiuc, dezvăluirea despre Răzvan Munteanu. Ce a primit afaceristul de la soțul Deliei

Mai exact, cadoul primit de Codin Maticiuc de la Răzvan Munteau a ajuns acum la circa 51.000 de dolari și cel mai probabil va continua să crească în anii următori.

ADVERTISEMENT

„Mi-a spus îți donez asta, care la un moment dat va valora foarte mulți bani. Dacă nu ai nevoie și poți să îți duci proiectele fără asta.

Nu-l vinde, asta mi-a spus. Încă îl am”, a povestit influencerul în podcast-ul pe care-l moderează pe Youtube, și anume „La Mijloc”.

ADVERTISEMENT

Soțul Deliei a știut mereu cum să facă bani fie că a fost vorba de vânzarea unor produse cosmetice, fie de deschiderea unor pub-uri în Centrul Vechi. În ultima perioadă, afaceristul s-a axat pe criptomonede.

Răzvan Munteanu este un investitor major în acest domeniu, la fel și partenera sa de viață, jurata de la iUmor. Delia cunoaște destul de bine cum merg lucrurile cu criptomonedele.

ADVERTISEMENT

Câți bani câștigă Răzvan Munteanu din criptomonede

Soțul cântăreței Delia este unul dintre cei mai importanți investitori de pe piața criptomonedelor din România, deși au existat perioade în care a pierdut foarte mulți bani.

Răzvan Munteanu nu are încredere numai în criptomonede, ci investește foarte mult și în domeniul imobilar. Omul de afaceri este și managerul artistei și al casei de discuri Global Records.

„În raport cu dolarul sau euro crește și va crește în continuare bitcoinul. Abia își încălzește motoarele. Bitcoin este Gold 2.0 și încă mai are mult până atinge market-cap-ul goldului de 10.000 de miliarde, Suntem undeva la 500 de miliarde…

Pe termen scurt da, poți intra milionar și ieși falimentat din povestea asta. Dar pe termene de 2-3 ani de zile, bitcoinul a demonstrat că devine un asset din ce în ce mai puternmic și nu cred că într-un frame de 3 ani, bitcoinul a scăzut.

În primii 3 ani a fost între 0 și 100, în următorii între 100 și 1.000, în următorii 3 ani între 1.000 și 10.000 și cam de un an suntem la 10.000+ și mergem spre 100.000”, a spus Răzvan Munteanu în podcast-ul lui George Buhnici.

ADVERTISEMENT