Life

Codin Maticiuc, imagini cu fiica lui, în Dubai. Cât de mult a crescut Smaranda

Codin Maticiuc a postat imagini cu fiica lui, Smaranda, din vacanța în Dubai, acolo unde a plecat împreună cu familia. Iată cât de mult a crescut Smaranda.
17.03.2022 | 00:27
Codin Maticiuc imagini cu fiica lui in Dubai Cat de mult a crescut Smaranda
Codin Maticiuc și fiica lui, Smaranda, în vârstă de trei ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc își petrece vacanța în Dubai, alături de iubita lui și de fiica lor, Smaranda, în vârstă de trei ani. Alături de ei se află și fiul Anei Pandeli, dintr-o relație anterioară.

Codin Maticiuc, imagini cu fiica lui, în Dubai

Actorul a plecat cu familia sa în Dubai, departe de vremea rece din România, și a postat pe Instagram mai multe imagini din vacanță. Codin Matitiuc s-a fotografiat împreună cu fiica lui, Smaranda, și a avut numeroase comentarii de apreciere din partea internauților.

ADVERTISEMENT

Asemănarea dintre Codin Matitiuc și fiica lui nu a trecut neobservată de fani, care i-au subliniat acest lucru actorului.

“Doamnee ce asemănare!! Să te bucuri de ea toată viața!!!/ Ce frumoși sunteți!/ Codin în miniatură!/ Să-ți trăiască prințesa! Îți seamănă perfect!”

ADVERTISEMENT

“Vacanță plăcută, este minunată Smaranda și îți seamănă ca două picături de apă, sănătate și multă fericire întregii familii!/ Smărănduța ești tati întreagă, să fii sănătoasă și fericită alături de minunații tăi parinți.”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii lui Codin Matitiuc.

Codin Maticiuc și fiica lui, Smaranda
Codin Maticiuc și fiica lui, Smaranda, în Dubai. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Recent, Codin Maticiuc și Ana Pandeli au plecat în Los Angeles, SUA, împreună cu Smaranda, acolo unde actorul s-a ocupat de realizarea unui film.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc, dezvăluiri despre averea sa

Codin Maticiuc provine dintr-o familie înstărită și spune că niciodată nu i-a lipsit nimic, dar a reușit să strângă o avere destul de mare de-a lungul anilor.

Fostul actor din serialul “Vlad” i-a acordat tatălui său o mână de ajutor la afaceri, iar de ceva timp este pe picioarele sale. Codin Matitiuc a recunoscut că a cheltuit mai mult decât a produs.

ADVERTISEMENT

A avut mai multe proiecte în ultimii ani, printre care și lansarea cărții biografice “Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”. În plus, actorul a strâns sume mari de bani pentru spitalele publice.

“Eu, personal, am produs câteva milioane, dar, dacă mă uit în spate, zic că am cheltuit mai mult (…) Am început să fac bani de la 31, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane.”, a declarat Codin Matitiuc în cadrul podcastului “La Mijloc”.

ADVERTISEMENT