Life

Codin Maticiuc oferă recompensă de 3000 de euro! Cine e bărbatul pe care-l caută: “A furat un telefon”

Codin Maticiuc apelează la fanii săi din online. Este dispus să ofere o recompensă substanțială celui care îl va ajuta cu informații
16.04.2024 | 13:40
Codin Maticiuc ofera recompensa de 3000 de euro Cine e barbatul pe carel cauta A furat un telefon
Codin Maticiuc vrea să prindă un hoț de telefoane cu ajutorul fanilor. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc este una dintre cele mai active prezențe din mediul online și nu numai. De ani de zile, acesta este cunoscut pentru implicarea de care dă dovadă în acțiunile caritabile. De data asta, Maticiuc a pornit pe urmele unui hoț de telefoane și este dispus să ofere recompensă celui care îl ajută.

Codin Maticiuc vrea să prindă un hoț de telefoane

Codin Maticiuc a asistat la o scenă demnă de film. În mediul online, acesta a povestit cu a fost furat un telefon chiar sub nasul lui. Bărbatul respectiv a acționat cu atâta tact, încât l-a lăsat mască pe Codin.

ADVERTISEMENT

Pe Instagram, Maticiuc a povestit cu a avut loc întreaga întâmplare. Acum, scopul lui este acela de a-l găsi pe hoț. Nu este deloc o treabă ușoară, așa că Maticiuc s-a văzut nevoit să apeleze la ajutorul fanilor.

”Tipul din fotografie a furat telefonul unui băiat chiar de lângă mine. Eu și trei prieteni ne odihneam după paddel și alții jucau acum în locul nostru. Tipul s-a așezat lângă mine și se prefacea că îi privește pe jucători. A furat un telefon și s-a cărat. Ieri, 15 aprilie, ora 20.00.”, a început să povestească Codin.

ADVERTISEMENT

Codin speră ca cineva din lista lui de urmăritori să dețină informații prețioase despre hoț. Orice le are trebuie doar să îi scrie lui Codin Maticiuc, iar după ce acestea vor fi verificate, urmează și o recompensă.

Cine îl ajută pe Codin va avea la dispoziție două variante de recompensă financiară

Vedeta vrea să ofere 3.000 de euro cash celui sau celei care îl ajută la prinderea hoțului. Însă, lista de recompense nu se oprește aici. Maticiuc este dispus să ofere și mai mulți bani, cu o singură condiție.

ADVERTISEMENT

Persoana care va ajuta la prinderea hoțului va avea posibilitatea de a alege o cauză nobilă pe care să o susțină Codin. Acesta a promis că va oferi 15.000 de euro pentru cauza respectivă

”Primul om care-mi scrie cum se numește, cum îl găsesc, primul om cu informații clare pe care eu să le verific primește de la mine 3000 de euro. 3000 de euro cash de la mine sau poate alege 15.000 de euro să ajutăm pe cineva. Un caz social la alegerea lui.”, a mai spus Codin pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Acum, Maticiuc speră să găsească hoțul, iar dacă asta se va întâmpla înaintea poliției, va fi cu atât mai bine. Chiar dacă nu este vorba de o competiție la mijloc între el și poliție, Codin vrea doar ca hoțul să nu scape nepedepsit.

Pentru ca acțiunea de identificarea a bărbatului să funcționeze mai rapid, vedeta i-a îndemnat pe toți cei din online să ajute la distribuirea imaginilor. În acest fel, pozele cu hoțul ajung la mai multă lume, iar șansele sunt și ele mai numeroase.

ADVERTISEMENT