News

Coincidență stranie în cazul fraților din Cluj care au murit loviți de fulger. Vecinii vorbesc de un blestem: “Amândouă deodată”

Coincidență stranie în cazul bărbaților care au fost loviți de fulger, miercuri seara, în Cluj. Ce s-a întâmplat în familia acestora?
14.07.2023 | 10:30
Coincidenta stranie in cazul fratilor din Cluj care au murit loviti de fulger Vecinii vorbesc de un blestem Amandoua deodata
Coincidență stranie în cazul fraților din Cluj. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Coincidență stranie în cazul fraților din Cluj care au decedat după ce au fost loviți de fulger. Tragedia a avut loc miercuri seara, în timp ce bărbații se aflau cu vacile la păscut, în comuna Săcuieu.

Coincidență stranie. Ce s-a întâmplat în familia fraților din Cluj, loviți de fulger

Cei doi frați au căzut victime ale furtunii extreme. Localitatea în care trăiau aceștia a fost devastată de vijelii. După ce a început furtuna însoțită de descărcări electrice, bărbații s-au adăpostit sub un copac.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, ei au fost loviți de fulger. Alături de aceștia au fost găsite și opt vaci moarte, de care bărbații aveau grijă. „La data de 12 iulie, în jurul orei 21.40, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați despre faptul că în localitatea Rogojel, comuna Săcuieu, au fost găsite decedate 8 bovine, posibil prin fulgerare. Cei doi bărbați, îngrijitori ai animalelor, nu au fost identificați în respectiva zonă.

Au fost demarate verificări, iar în jurul orei 23.00, cei doi bărbați, de 43 și 44 de ani au fost identificați, însă din nefericire, un echipaj medical a constatat decesul acestora.

ADVERTISEMENT

Ulterior trupurile au fost transportate la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei, urmând a fi stabilită cu exactitate cauza decesului”, au transmis oamenii legii, în urma acestei tragedii.

Vecinii victimelor vorbesc de un blestem

Vecinii victimelor vorbesc de un blestem în cazul familiei acestora. Oamenii spun că istoria se repetă, după ce și mătușile lor au murit în același fel. „ Două mătuşi de-ale lor au murit tot trăsnite. Amândouă deodată”, a mărturisit un localnic, pentru Observator News.

ADVERTISEMENT

În buzunarul unuia dintre frați a fost găsit un telefon mobil, iar pe ecran se afla mesajul RO-Alert privind codul portocaliu de vreme rea. Soarta a făcut ca bărbatul să nu apuce să vadă informarea transmisă de ISU.

Autoritățile atrag atenția asupra acestui eveniment cumplit, amintind pericolul la care oamenii se expun atunci când se află în aer liber, în momentul în care sunt astfel de fenomene meteorologice.

ADVERTISEMENT

„În cazul în care vă aflaţi într-o zonă deschisă în timpul furtunii, aşezaţi-vă ghemuit, cu mâinile pe cap şi urechi, iar capul între genunchi. Intraţi în casă, într-o construcţie ori în autoturism. Deşi s-ar putea să vă răniţi în cazul în care trăsnetul loveşte maşina, sunteţi mai protejaţi în interiorul vehiculului decât în exterior.”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags:
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română