News

Colegii Melisei, fata ucisă cu sânge rece la Craiova, au protestat în fața Tribunalului. Tinerii cer închisoare pe viață pentru criminal

Colegii Melisei, fata în vârstă de 14 ani ucisă cu sânge rece în Grădina Botanică din Craiova, au protestat din nou în fața Tribunalului.
26.03.2024 | 17:10
Colegii Melisei fata ucisa cu sange rece la Craiova au protestat in fata Tribunalului Tinerii cer inchisoare pe viata pentru criminal
Colegii Melisei, fata ucisă cu sânge rece la Craiova, au protestat în fața Tribunalului. Tinerii cer închisoare pe viață pentru criminal
ADVERTISEMENT

Tânăra a fost ucisă în iunie 2023, în timp ce stătea pe o bancă alături de iubitul său. Inițial s-ar fi spus că ucigașul este un fost iubit al fetei, gelos pe noua situație, însă în realitate s-a dovedit că polițiștii se confruntau cu un simplu individ care a ucis pentru că ”nu suportă să vadă oameni fericiți”.

Colegii Melisei, fata ucisă cu sânge rece la Craiova, au protestat în fața Tribunalului

În timpul protestului la Tribunalul Dolj avea loc un nou termen în acest dosar, prilej pentru care colegii Melisei au cerut închisoare pe viață pentru criminal, Alexandru Mario Fojică, în vârstă de 17 ani. Tinerii au stat în fața Tribunalului ore întregi, cu pancarte prin care cereau dreptate pentru Melisa, conform Agerpres.

ADVERTISEMENT

“Melis a părăsit lumea noastră ca o poveste neterminată cu strigătul eroic al unei stele căzătoare lăsând în urmă chemarea disperată pentru ajutor”, se arăta scris pe o pancartă. “Ai ucis trupul meu tânăr şi firav, dar nu şi sufletul meu curat”, “Melis, te iubim!”, “Schimbarea vine din fiecare dintre noi, când nu vom mai tolera lucrurile după principiul ‘Merge şi aşa”, erau alte mesaje ale tinerilor.

”Visăm la un viitor mai bun, dar suntem departe: În prezent corupţia face dreptate”, “Un om atât de crud cu pură ură-n cuget, nu are dreptul de a se întoarce în lumea noastră decât în mormânt”, “Noi suntem generaţia care vrem să schimbăm viitorul”, au mai transmis tinerii, evident revoltați pe cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Interesant, în fața instanței Marius Fojică, precum și tatăl acestuia, au declarat că regretă fapta. Criminalul se află în arest preventiv din momentul crimei, iar următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 26 aprilie 2024.

Criminalul Melisei din Craiova a invocat un motiv șocant pentru care a ucis

Criminalul din Craiova îi șoca pe judecători în urmă cu mai multe luni, atunci când explica motivul pentru care a comis crima. Conform martorilor prezenți în sală, tânărul le-a transmis tuturor că ”nu suporta ideea să vadă oameni fericiți, iar în momentul în care i-a văzut pe cei doi în Grădina Botanică i-a atacat cu acel cuțit pe care îl avea în rucsac”.

ADVERTISEMENT

Faptul că avea o mască la el, precum și o macetă și alte obiecte a fost explicat prin faptul că urma să meargă la o petrecere cu o tematică specifică.  ”Acesta a motivat în fața magistraților faptul că avea o mască la el, dar și o pereche de mănuși, obiecte pe care le folosea la petrecerile de Halloween.

În acest moment sunt audiați părinții celor două victime, dar și cea de-a două victimă, care a fost salvată de medici e la spitalul din Craiova. Vorbim aici de tânărul de 20 de ani, atacat și el de suspect care la momentul respectiv era elev la liceul militar din Craiova.

ADVERTISEMENT

Nu s-a terminat acest proces, continuă audierile, continuă să dea declarații cei care sunt în sală în acest moment”, se arăta în mărturia unui avocat prezent în sală în acel moment.

ADVERTISEMENT