News

Colegii, mesaje tulburătoare după moartea șefei UPU Fetești! ”Suntem devastaţi, nu am putut să o salvăm!”

17.10.2020 | 17:18
Colegii mesaje tulburatoare dupa moartea sefei UPU Fetesti Suntem devastati nu am putut sa o salvam
ADVERTISEMENT

Colegii au transmis mai multe mesaje tulburătoare după moarte șefei UPU Fetești! Mioara Neagu s-a stins din viașă la doar 48 de ani din cauza COVID-19. Aceasta a fost descrisă drept o persoană jovială și un profesionist desăvârșit. Femeia a lăsat în urmă o fiică student la Medicină, relatează Adevărul.

„Era un medic dedicat profesiei, un om care şi-a făcut datoria în orice condiţii, o colegă nemaipomenită.

ADVERTISEMENT

Crease o echipă extraordinară la Compartimentul de Primiri Urgenţe de la spital. Dânsa era singurul medic de urgenţă din Feteşti. Nici nu ştiu ce să vă spun, suntem devastaţi, nu am putut să o salvăm!

Ce spun colegii despre moartea șefei UPU Fetești!

Este şi mai dureros pentru că era o persoană sănătoasă, nu suferea de nicio afecţine, poate doar o epuizare provocată de solicitările de la spital”, povesteşte dr. Stelian Barcari, managerul Spitalului din Fetești, unitate suport pentru COVID-19.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, colegii cred că aceasta s-a infectat la serviciu, deși era atentă și respecta măsurile de protecție. „La UPU vin tot felul de pacienți, cu diverse afecţiuni. Este posibil ca o persoană asimptomatică să fi trecut pe aici…

Acum nu mai contează nimic, este trist că am pierdut-o. În urmă cu fix o lună, pe 16 septembrie, a avut primele simptome. S-a testat, iar rezultatul a ieşit negativ. După câteva zile a început să-i fie tot mai rău. Am internat-o la noi, în izolator, şi a fost testată din nou.

ADVERTISEMENT

După două zile s-a confirmat rezultatul, era infectată cu noul coronavirus. Vă spun sincer că s-a încercat imposibilul pentru a i se salva viaţa.

A fost internată la spitalul Colentina, dar starea ei s-a degradat. A avut o evoluţie relativ bună, însă după 7 zile starea generală s-a deteriorat. Nimic nu promitea ceva bun. Două săptămâni s-a zbătut pentru viaţă la ATI, intubată.

ADVERTISEMENT

Acest virus nenorocit ne-a dezarmat! Am văzut cazuri care s-au decompensat în câteva ore, aproape că nu ai ce face pentru a salva viaţa pacientului. Atât de puternică este infecţia. Regretăm pierderea ei şi ne rugăm la Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică!”, a spus. dr. Barcari.

Mioara Neagu era coordonatorul Compartimentului de Primiri Urgenţe de la unitatea din Fetești. Aceasta refuzase mai multe posturi la Constanţa, Slobozia şi Bucureşti pentru a lucra acasă, în oraşul natal.

 

 

ADVERTISEMENT