Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Colonie de stelişti în Golf! Nicu Stanciu: “În vară spuneam că e greu să ajungem aici”

Nicușor Stanciu a vorbit despre colonia de steliști din Golf și consideră că va fi din ce în ce mai greu ca românii să ajungă în Arabia Saudită.
06.10.2023 | 10:00
Colonie de stelisti in Golf Nicu Stanciu In vara spuneam ca e greu sa ajungem aici
Colonie de stelişti în Golf. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei naționale a vorbit la „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI” despre cât de complicat va fi pentru fotbaliștii români să prindă un transfer în Arabia Saudită, explicând care sunt motivele.

Colonie de stelişti în Golf

Nicușor Stanciu a vorbit la „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI” despre colonia de steliști în Golf, comentând și motivele pentru care fotbaliștii români vor ajunge din ce în ce mai greu în Arabia Saudită în viitor:

ADVERTISEMENT

„Nu m-am întâlnit cu Cordea, dar sigur e bine, joacă, a dat o pasă de gol, l-am felicitat. Vorbesc și cu Tănase, cu Burcă, sunt în același oraș și cu Tătărușanu. Mai e și Toșca la Riyad.

Chiar mă gândeam în vară că va fi greu să mai ajungi ca fotbalist român în țările arabe. Mă bucur că am ajuns aici, iar față de China aici e mult mai puternic campionatul”.

ADVERTISEMENT

„Nu mai vin aici jucători la final de carieră!”

„Mă gândeam că e greu, pentru că acum sunt sume imense de transferuri, din campionate puternice, nu mai vin jucători care sunt la final de carieră.

Acum vin jucători tineri, de perspectivă, sau jucători de 27-28 de ani, din acest motiv consider că e mai greu să se ajungă în Arabia Saudită în următorii ani.

ADVERTISEMENT

Dacă te gândești că acum patru ani eram la cea mai importantă echipă și au plătit 8-9 milioane de euro pe mine, acum nu cred că se mai plătesc sumele astea”, a continuat Nicușor Stanciu.

„Am făcut 30 de ani, fizic sunt mai bine decât am fost oricând până acum, mă simt mai puternic. Cât voi putea să-mi mențin nivelul, voi juca”, a mai spus Nicușor Stnaciu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Fostii jucatori de la FCSB au luat cu ASALT Arabia Saudita | DEZVALUIRILE lui Nicusor Stanciu

ADVERTISEMENT