Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Colțescu, motivul scandalului dintre Porumboiu și Crăciunescu. „Gigi doar l-a mângâiat. Știe el de ce”

Sebastian Colțescu a fost mărul otrăvit în relația dintre Adrian Porumboiu și Ion Crăciunescu. Dezvăluiri la Fanatik SuperLiga.
15.12.2023 | 10:17
Coltescu motivul scandalului dintre Porumboiu si Craciunescu Gigi doar la mangaiat Stie el de ce
Sebastian Colțescu a fost motivul pentru care s-au certat Adrian Porumboiu și Ion Crăciunescu. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sebastian Colțescu a fost contestat atât de FCSB cât și de CFR Cluj după prestația din meciul direct, însă Adrian Porumboiu nu se mai miră de nimic când vine vorba de el. Super dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA ale fostului mare arbitru.

Adrian Porumboiu s-a certat cu Ion Crăciunescu din cauza lui Colțescu: „Aveam altă părere și a mea între timp s-a adeverit”

Adrian Porumboiu a analizat prestația lui Sebastian Colțescu la derby-ul CFR Cluj – FCSB 1-1: „Certurile mele cu Crăciunescu au pornit de la Colțescu. El susținea sus și tare, eu aveam altă părere și a mea între timp s-a adeverit. Numai că vreo 2-3 ani și-a văzut de treabă. 

ADVERTISEMENT

Dar nu puteai să uiți ce a făcut. Eu am făcut pariu cu un ziarist și cu un prieten și am spus că va greși la acest meci. Și s-a adeverit pentru că trebuia să fluiere fault.

Știam că ambele echipe l-au dorit. A vrut să-i împace pe toți, nu poți să spui că n-a vrut. Gigi făcea scandal pentru șapte blocuri. A fost blând așa cu el totuși, chiar elegant. Gigi doar l-a mângâiat. Știe el de ce”, a mai surprins Adrian Porumboiu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu, ironii pentru Colțescu: „E sfânt. Sfântul Sfinților”

Adrian Porumboiu își aduce aminte cât de aspru era înainte patronul FCSB cu arbitrul de centru: „Dacă aveți imaginile cum țipa la Colțescu la un meci fără spectatori din lojă. E frumos. Ai uitat? Păi normal, omul și-a adus contribuția, nu poți să spui că a fost așa să zici că…”.

În ciuda tuturor acestor probleme, e convins că CCA nu va lua nicio măsură: „Eu cred că dacă era altcineva în locul lui Gigi continuau și acum toate emisiunile de azi noapte. Când vezi o fază din-asta… este fault. Ce trebuie reținut e că cei de la comisia de arbitri nu vor să pună ordine”.

ADVERTISEMENT

Porumboiu însă nu mai e surprins de nimic: „Ce să spun eu de treaba asta? Avem președinți de bănci de stat care dau șpăgi în milion de euro și stau bine și fură mai departe. Nu-i întreabă nimeni nimic. Și a mai luat vreo 30 de milioane șpagă și ne luăm că e corupt Colțescu. 

Păi ăla de la Exim Halalai e tatăl corupților, dar nu spune nimic, e acoperit. Are omul streașină pe el, tot. El probabil după ce se va lăsa se va duce undeva pe la biserică pe la Gigi, cu cădelnița, ceva. E sfânt, sfântul Sfinților”. 

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să ratezi FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, LIVE la 10:30 pe FANATIK.RO. Emisiunea se vede ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube la ora 17:30.

Adrian Porumboiu s-a certat cu Ion Crăciunescu din cauza lui Colțescu

ADVERTISEMENT