Sport

Colțescu, penalty dictat în Farul – FCSB. Hagi, un car de nervi: „A văzut toată lumea”

Sebastian Colțescu, centralul de la Farul - FCSB, a dictat lovitură de pedeapsă la un duel între Șut și Băluță. A transformat Olaru, iar Gică Hagi a protestat vehement.
17.09.2023 | 23:26
Coltescu penalty dictat in Farul  FCSB Hagi un car de nervi A vazut toata lumea
Sebastian Colțescu, fază controversată în minutul 56 la derby-ul Farul - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sebastian Colțescu a dictat o lovitură de pedeapsă în derby-ul Farul – FCSB. Centralul a arătat punctul cu var la o fază la care Adrian Șut a avut un duel cu Tudor Băluță, în minutul 55.

Sebastian Colțescu, penalty pentru FCSB în derby-ul cu Farul. Hagi a protestat vehement

A fost o fază foarte complicată, la care Sebastian Colțescu a intervenit prompt. Din cabina VAR, Marcel Bârsan și Mariana Trandafir au ales să meargă și ei pe mâna centralului din Craiova.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi nu a acceptat deloc ușor decizia lui Sebastian Colțescu și a protestat vehement. „A văzut toată lumea”, i s-a adresat „Regele” lui Colțescu. Arbitrul a încercat în primă fază să îl calmeze, apoi i-a acordat un cartonaș galben.

Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului, a transformat sigur de la punctul cu VAR, iar jucătorii lui Elias Charalambous și-au luat revanșa după înfrângerea în meciul de titlu din finalul sezonului trecut.

ADVERTISEMENT

Sebastian Colțescu, chestionat de Gică Hagi

Gică Hagi i-a reproșat lui Sebastian Colțescu faptul că nu a mers să revadă faza la monitoarele VAR și s-a luat și de arbitrul de rezervă Bogdan Dumitrache.

Antrenorul campioanei României a continuat protestele și la finalul partidei, când a fost la fel de vehement și a încercat să dialogheze cu brigada lui Colțescu.

ADVERTISEMENT

Pentru Farul, înfrângerea cade greu, iar „marinarii” au ajuns pe locul 11 în clasament, cu doar 9 puncte din 8 meciuri. De cealaltă parte, FCSB e lider autoritar cu 21 de puncte din 8 meciuri, la patru distanță de Universitatea Craiova, care are și un meci în plus.

Ngezana, taxat și el de arbitrul din Craiova

Siyabonga Ngezana a făcut o greșeală de amatori la derby-ul cu Farul Constanța. Internaționalul sud-african a ieșit în afara terenului pentru a primi îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Fundașul central a intrat însă pe teren fără a-i cere permisiunea arbitrului. Sebastian Colțescu i-a arătat cartonașul galben și l-a trimis în afara terenului până la finalizarea fazei fixe.


  • 2,57 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT