Life

Comediantul român care a avut trei soții. Doru Octavian Dumitru, un trecut amoros controversat: ”Acum simt că am o căsnicie”

El este comediantul român care a avut trei soții. Trecutul amoros a lui Doru Octavian Dumitru a fost unul cu adevărat controversat.
05.11.2023 | 10:04
Comediantul roman care a avut trei sotii Doru Octavian Dumitru un trecut amoros controversat Acum simt ca am o casnicie
Trecutul amoros a lui Doru Octavian Dumitru. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Doru Octavian Dumitru este comediantul român care a avut trei soții. Acesta recunoaște însă că de abia acum simte că se află într-o căsnicie reală. Cum a arătat viața sa amoroasă?

Trecutul amoros a lui Doru Octavian Dumitru

Doru Octavian Dumitru este un nume extrem de cunoscut în România. În perioada 1990-2000 a făcut furori cu aparițiile sale, dar și cu textele care i-au amuzat pe cinste pe spectatori în timpul evenimentelor. 

ADVERTISEMENT

Acum are 67 de ani, dar nu vrea să renunțe la scenă. Deși este văzut din ce în ce mai rar, celebrul comediant continuă să își urmeze pasiunea. Dacă pe plan profesional se poate declara un om împlinit, iată că pe plan amoros nu a avut noroc.

Cel puțin până acum. Faimosul comediant a avut trei soții. Recunoaște însă că fiind artist, e dificil de găsit o persoană specială. Astfel, de abia în prezent, acesta recunoaște că se simte un om cu adevărat împlinit.

ADVERTISEMENT

Despre cele două căsnicii eșuate, Doru Octavian Dumitru nici nu vrea să își amintească. Au existat bârfe și nu numai. Tocmai din acest motiv, relația actuală este singura pe care o are în suflet.

„Abia acum simt că am o căsnicie adevărată, cea de- a treia căsnicie m-a împlinit. De celelalte nici nu vreau să-mi mai amintesc, am rămas cu un gust amar, cel puțin Angelica Ganea, soția mea de-a doua, mi-a creat multe probleme, m-a bârfit prin presă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, unele femei nu reușesc să facă nimic, niciodată. De pildă, ea n-a avut o carieră nici înainte de a se căsători cu mine, dar nici după divorț”, a declarat comediantul, în urmă cu câțiva ani.

Ce spunea Angelica Ganea despre căsnicia cu faimosul comediant

Cum arată trecutul amoros a lui Doru Octavian Dumitru? Acesta a fost căsătorit cu Angelica Ganea. Artista a revenit în țară în anul 2004 pentru că urma să participe la Cerbul de Aur.

ADVERTISEMENT

Din păcate însă, se pare că planurile i-au fost date peste cap. Artista nu a putut cânta pentru că ”erau prea multe vedete în familie”. Astfel, evoluția artistică i-ar fi fost blocată.

„Am încercat să cânt pentru România, dar mi s-a spus că nu se poate. Am acceptat să particip pentru Canada, dar nici 1% nu simt că reprezint această țară. N-am putut ajunge până acum la Cerb. N-am fost lăsată. Două vedete erau prea multe în familie. Dacă eram acum cu Doru, n-aș fi putut participa la festival”, a dezvăluit Angelica Ganea, la acea vreme.

Acum, Doru Octavian Dumitru este căsătorit cu a treia soție și are doi copii. Este mai fericit ca oricând și spune că partenera lui de viață îi oferă liniște, dragoste și tot ceea ce are nevoie, iar asta e suficient pentru el.

ADVERTISEMENT