Life

Comentariul făcut de Dani Oțil ar putea stârni un adevărat scandal. Ce a spus când a fost întrebat despre Revelionul lui Dan Negru

Dani Oțil și-a petrecut noaptea dintre ani acasă, alături de soția sa. În timp ce urmărea la televizor emisiunea realizată de Dan Negru, acesta a făcut un comentariu ușor ironic.
01.01.2022 | 23:40
Comentariul facut de Dani Otil ar putea starni un adevarat scandal Ce a spus cand a fost intrebat despre Revelionul lui Dan Negru
Comentariul făcut de Dani Oțil ar putea stârni un adevărat scandal.
ADVERTISEMENT

Remarcile făcute de Dani Oțil despre emisiunea de Revelion de la Antena 1 ar putea isca un adevărat scandal în trust.

Acesta și-a petrecut noaptea dintre ani acasă, în fața televizorului.

În momentul în care soția sa l-a întrebat cum i se pare Revelionul Starurilor, acesta a fost ușor ironic și a făcut câteva glume.

ADVERTISEMENT

Comentariul făcut de Dani Oțil ar putea stârni un adevărat scandal. Ce a spus când a fost întrebat despre programul realizat de Dan Negru

Dani Oțil și-a petrecut noaptea dintre ani acasă, alături de soția sa și de fiul lor. Așa că, a avut ocazia să urmărească al televizor programele speciale realizate pentru Revelion.

La un moment dat, prezentatorul TV a fost luat la întrebări. Soția sa a dorit să știe cum i se pare emisiunea realizată de colegul său de trust Dan Negru. Răspunsul său a fost puțin ciudat, dar cel mai probabil acesta a vrut să facă o glumă. În tot acest timp, Gabriela s-a amuzat copios.

ADVERTISEMENT

“Cum e Dani revelionul cu Dan Negru?

Este superrr!. Mai avem salată boeuf ? Ouă umplute? 

Îți place nu?

Este super.”, a spus zâmbind realizatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Lovitura primită de Dan Negru

Pentru prima dată în ultimii 20 de ani, programul de Revelion realizat de Dan Negru nu a mai fost pe primul loc în topul preferințelor românilor. Revelionul Vedetelor de la Antena 1 a fost bătut de Protevelion. De remarcat este însă faptul că, emisiunea realizată de Dan Negru a început cu două ore mai târziu decât cea difuzată de Pro Tv.

La nivel național, peste două milioane de români au urmărit programul difuzat de Pro Tv, în timp ce emisiunea realizată de celebrul Dan Negru a fost preferată de 1,9 milioane de români.

ADVERTISEMENT

Locurile trei și patru în topul preferinței românilor au fost ocupate de Kanal D și România TV.

“Am fost mulți din nou aseară! Mulțumesc pentru al 22-lea Revelion petrecut împreună! Cu fair-play mă înclin în fata colegilor de la Kanal D, Pro TV, România TV, Prima, TVR și toți ceilalți care fac ca Revelionul să fie o tradiție românească frumoasă”, este o parte din mesajul postat de Dan Negru în prima zi a anului 2022.

ADVERTISEMENT