Life

Prima reacție a lui Dan Negru după ce programul de Revelion de la Pro Tv l-a depășit pe cel de la Antena 1

Pro Tv a depășit Revelionul lui Dan Negru în noaptea dintre ani. S-a întâmplat pentru prima dată în 20 de ani. Îndrăgitul prezentator a avut un mesaj pentru fanii său, după ce a aflat că a fost învins de postul rival.
01.01.2022 | 19:07
Prima reactie a lui Dan Negru dupa ce programul de Revelion de la Pro Tv la depasit pe cel de la Antena 1
Prima reacție a lui Dan Negru după ce programul de Revelion de la Pro Tv l-a depășit pe cel de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Protevelionul de la Pro Tv a reușit în acest an să adune mai mulți telespectatori decât Revelionul Starurilor de la Antena 1.

Este pentru prima dată în 20 de ani când se întâmplă acest lucru.

În prima zi a anului 2022, Dan Negru a avut un mesaj pentru fanii săi.

Prima reacție a lui Dan Negru după ce programul de Revelion de la Pro Tv l-a depășit pe cel de la Antena 1

Dan Negru nu a mai fost lider de audiență în noaptea dintre ani, așa cum s-a întâmplat în ultimele două decenii. De regulă, în noaptea dintre ani Pro Tv difuza filme, în timp la ce Antena 1 era difuzat un program de Revelion. Acum, pe ambele posturi au fost difuzare programe speciale.

ADVERTISEMENT

Protevelionul de la Pro Tv a început la ora 20.00, în timp ce Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru, a început două ore mai târziu.

Dan Negru a postat un mesaj pe data de 1 ianuarie în care felicită posturile concurente. Acesta a amintit că cei mai mulți telespectatori au urmărit emisiunea sa în timpul momentului cu Gheorghe Zamfir.

ADVERTISEMENT

“Am fost mulți din nou aseară! Mulțumesc pentru al 22-lea Revelion petrecut împreună! Cu fair-play mă înclin în fata colegilor de la Kanal D, Pro TV, România TV, Prima, TVR și toți ceilalți care fac ca Revelionul să fie o tradiție românească frumoasă.

Pentru că n-am apucat să-i scriu pe mesaje, îi spun aici lui Gheorghe Zamfir că momentul lui aniversar de azi-noapte a avut recordul de telespectatori!

ADVERTISEMENT

Dar prima lecție din an mi-a dat-o Nea Mihai, paznicul unei parcări din Iași. Vesel și fericit cum tot mai rar întâlnesc oameni în lumea mea… Și-a petrecut Revelionul într-o gheretă păzind mașinile din parcare. A fost primul străin pe care l-am întâlnit azi dimineață, în noul an.

În timp ce făceam fotografia, un domn bine îmbrăcat se îndrepta încruntat și apăsat spre un Porsche. Amândoi călătoresc. Și nea Mihai și omul cu Porsche. Pentru nea Mihai fericirea e o călătorie, nu o destinație. Nea Mihai, pionul. Cel cu Porsche, regele. La sfârșitul jocului, și pionul și regele ajung in aceeași cutie.

ADVERTISEMENT

Să vă bucurați de ‘joc’ !”, a scris Dan Negru pe pagina sa de socializare.