Sport

Comentatorul TV, cel mai dur după golul anulat cu VAR în CFR Cluj – FCSB: “Colțescu, Găman, sunteți niște găinari”

FCSB a terminat la egalitate partida din Gruia, contra celor de la CFR, scor 1-1, însă o parte dintre fanii FCSB se consideră nedreptățiți.
10.12.2023 | 22:31
Comentatorul TV cel mai dur dupa golul anulat cu VAR in CFR Cluj  FCSB Coltescu Gaman sunteti niste gainari
Comentatorul TV, cel mai dur după golul anulat cu VAR în CFR Cluj - FCSB: "Colțescu, Găman, sunteți niște găinari". Sport Pictures EU
ADVERTISEMENT

Asta, pentru că cei de la FCSB au avut un gol anulat în repriza secundă, după intervenția VAR. La faza respectivă, Florinel Coman a trimis un șut de senzație de la mare distanță, fără speranțe pentru portar, însă Sebastian Colțescu s-a consultat cu arbitrul VAR George Găman și a anulat această reușită.

Comentatorul TV, cel mai dur comentariu după golul anulat

Din cabina VAR s-ar fi stabilit că înainte ca Florinel Coman să înscrie, jocul ar fi trebuit oprit după ce Vali Crețu și-ar fi faultat un adversar. Cu toate acestea, reluările TV nu sunt tocmai convingătoare și senzația unora e că la această fază nu s-ar fi impus fault în favoarea celor de la CFR.

ADVERTISEMENT

Mai exact, din imagini se vede cum Valentin Crețu încearcă să-și deposedeze adversarul, pe Philip Otele, prin alunecare. Deși a câștigat balonul cu piciorul drept, Valentin Crețu și-a împiedicat adversarul cu piciorul stâng, însă după ce lovise mingea. Așadar, un caz complicat conform specialiștilor.

O fază  care va fi cu siguranță analizată de către specialiști zilele următoare. Până atunci, ”la cald”, cunoscutul comentator TV Emil Grădinescu nu și-a putut stăpâni frustrarea și i-a desființat pe Facebook pe Sebastian Colțescu și colegul său Găman de la VAR.

ADVERTISEMENT

”Ca să furi în halul ăsta trebuie să fii…completați voi” sau ”Colțescu, Găman, toată cariera voastră nu mai valorează 2 lei. Sunteți niște găinari”, ar fi mesajele postate de Grădinescu pe Facebook.

Emil Grădinescu mesaj 1
Emil Grădinescu mesaj 1
Emil Grădinescu mesaj 2
Emil Grădinescu mesaj 2

O opinie total diferită de cea a lui Emil Grădinescu o are fostul mare arbitru Adrian Porumboiu, cel care consideră că arbitrul Sebastian Colțescu a procedat corect când a ascultat sfatul arbitrului George Găman, aflat în camera VAR.

ADVERTISEMENT

”E bizar. Era plasat aproape, dar nu putea să vadă cum era plasat. Important e un singur lucru: e fault, atacă mingea, lovește mingea cu piciorul drept și îl faultează. E fault clar. Dacă Găman a intervenit și i-a semnalat o incorectitudine, e un minus pentru arbitru, dar e bine că a mers și a luat decizia bună.

Dacă și-a asumat faza, trebuia să îi spună. Faultul a fost, dacă nu era fault de ce nu dădeai avertisment pentru simulare. Dar faultul e evident. Plasamentul trebuie să fie mereu lateral stânga. Să se deplaseze mereu lateral stânga.

ADVERTISEMENT

Dacă nici acum nu știe, când mai are puțin și se lasă, e treaba lui. El nu a văzut piciorul ridicat. Fundașul cu un picior lovește mingea și cu celălalt piciorul adversarului”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Prosport.

ADVERTISEMENT
Tags:
1.72 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB - Hermannstadt