News

Concediu de coșmar pentru câțiva olteni. E ireal ce au găsit într-un hotel de 3 stele din Costinești

Un grup de turiști din Craiova a avut parte de o experiență neplăcută în vacanța la Costinești. Ce au găsit în hotelul de trei stele
26.08.2023 | 17:21
Concediu de cosmar pentru cativa olteni E ireal ce au gasit intrun hotel de 3 stele din Costinesti
Turiștii au avut parte de o vacanță de coșmar la Hotel New Interlux Costinești Sursa foto: Replica Online.ro
ADVERTISEMENT

Un grup de olteni și-a dorit un concediu la mare. Au optat pentru stațiune Costinești și au ales un hotel de trei stele unde au rezervat trei camere matrimoniale. Sau așa au crezut.

Ce au găsit turiștii într-un hotel de trei stele din Costinești

Vacanța de coșmar a început încă de la cazarea la hotelul New Interlux. În loc de cele trei camere matrimoniale solicitate, turiștii din Craiova au fost cazați într-un apartament cu trei camere și o singură baie.

ADVERTISEMENT

”Hotel New Interlux, Costinești, cea mai proastă cazare, o minciună totală în realitate față de poze. Niște escroci care nu știu din ce să mai facă bani. Am cerut 3 camere matrimoniale și ni s-a dat un apartament cu 3 camere și o baie comună.

Colcăie gângăniile prin camere și baie, miroase oribil. Nu ți se oferă nici măcar o mătură să o folosești în cameră!”, a transmis Maria B, citată de publicația Replica Online.ro.

ADVERTISEMENT

Femeia a mai povestit că, pe tot parcursul vacanței, au fost probleme cu apa și aerul condiționat, care erau întrerupte constant.  ”Apa se oprește, aerul condiționat ți-l opresc când vor ei de la panoul electric. Pentru ce plătești 190 de lei?”, a mai spus revoltată femeia.

Turiștii nu au avut parte nici măcar de înțelegere atunci când au vrut să-și prelungească șederea cu o noapte din cauză ca li se stricase mașina, deși erau cu o fetiță de 1 an și jumătate.

ADVERTISEMENT

În momentul când ni s-a stricat mașina, cu o zi înainte de plecarea din cazare, am cerut să mai rămânem o noapte pentru a lăsa mașina la un mecanic.

Eram cu o fetița de un an și jumătate după noi, prin soare și căldură, iar cei de acolo ne-au spus ca ei vor să facă bani din altă parte, pe un sejur mai lung.

ADVERTISEMENT

Am spus că este în regulă și am cerut măcar să ne lase la piscină cu fetița, să mai treacă timpul, și au baricadat piscina să nu o putem folosi, cică din probleme tehnice”, a mai spus Maria B.

ADVERTISEMENT
Tags: