Life

Concurenta care nu mai rezistă la Insula Iubirii. Criză de plâns la Antena 1: ”Sunt terminată”

Lacrimi la Antena 1, la Insula Iubirii. O concurentă a fost copleșită și a izbucnit în plâns, chiar în fața camerelor de filmat.
21.07.2023 | 00:35
Concurenta care nu mai rezista la Insula Iubirii Criza de plans la Antena 1 Sunt terminata
O concurentă de la Insula Iubirii a izbucnit în lacrimi. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În noua ediție a emisiunii Insula Iubirii, de la Antena 1, o concurentă a izbucnit în lacrimi. Aceasta nu s-a mai putut abține la testimoniale, fiind copleșită de dorul de o persoană foarte dragă.

Lacrimi la Antena 1, la Insula Iubirii. Concurenta care a izbucnit în plâns

Ema Oprișan și partenerul ei, Răzvan Kovacs, au venit la show-ul matrimonial pentru a-și testa relația, însă concurenta nu știe dacă participarea la emisiune a fost decizia corectă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Ema a fost copleșită de emoții în fața camerelor de filmat, așa că a început să plângă și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Concurentei îi este foarte dor de fiul ei, Noah, și îi e greu să stea atât de departe de el.

Fiind o mamă dedicată, Ema se gândește mereu la băiețelul ei și ar vrea să-i vorbească. Acesta nu mai știe dacă a ales corect sau nu să vină la emisiune, în timp ce copilul ei este acasă.

ADVERTISEMENT

“Am avut nevoie de un timp cu mine. Aș vrea foarte mult să vorbesc cu Noah. Cred că în momentul de față el este singurul om de pe Planetă care îmi oferă putere. L-am lăsat acasă și am venit aici.

Sunt terminată, nu am crezut că o să pot să stau atâta timp fără să vorbesc cu el. Sunt dependentă, sunt obsedată, e totul meu”, a spus Ema la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Din fericire, concurenta de la Antena 1 a avut parte de o surpriză plăcută. Producătorii emisiunii i-au oferit acesteia câteva momente pentru a putea vorbi cu băiețelul ei, notează spynews.ro.

Ce relație are iubitul Emei Oprișan cu fiul acesteia

Deși Răzvan Kovacs nu este tatăl biologic al lui Noah, concurentul l-a primit în viața lui cu entuziasm și petrece foarte mult timp împreună cu el. Cei doi se înțeleg foarte bine, iar bărbatul îl vede ca pe propriul său copil, lucru pe care i l-a dezvăluit și ispitei Daria Cuflic.

ADVERTISEMENT

Ema Oprișan a declarat că experiența de la Insula Iubirii a ajutat-o foarte mult. Concurenta s-a schimbat destul de mult, după cum a dezvăluit pe contul ei de Instagram.

Rămâne de văzut dacă ea și partenerul ei, alături de care a venit în emisiune, mai formează un cuplu după show. Telespectatorii vor vedea dacă unul dintre ei a căzut pradă ispitei, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT