Life

Ema de la Insula iubirii a dat de gol planurile Antena 1 pentru următorul sezon

Ema de la Insula iubirii a făcut un anunț care i-a luat pe toți prin surprindere. Concurenta a mărturisit cu cine vrea să participe din nou!
13.07.2023 | 11:45
Ema de la Insula iubirii a dat de gol planurile Antena 1 pentru urmatorul sezon
Ema, concurentă la Insula iubirii. Foto: Instagram/ Antena 1. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Ema de la Insula iubirii a făcut o mărturisire neașteptată, într-un live pe care l-a făcut împreună cu ispita Vlad Ghermănescu, cu care se pare că se înțelege foarte bine.

Ema de la Insula iubirii vrea să fie ispita supremă în următorul sezon

Tânăra care participă în show-ul de la Antena 1 alături de iubitul ei, Răzvan, a spus că i-a plăcut atât de mult experiența din Thailanda încât ar vrea s-o repete. Ema Hilke este tot mai prezentă pe rețelele de socializare de când lumea a început să o vadă pe micile ecrane, la Insula iubirii.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile, bruneta a realizat mai multe live-uri cu oameni obișnuiți, dar și cu cei cu care a trăit săptămâni bune la Insula iubirii. Fanii au observat că Ema și Răzvan nu mai apar împreună în mediul online. Mulți cred că aceștia s-au separat după terminarea reality-show-ului.

De altfel, și Răzvan e destul de prezent pe TikTok, în live-urile sale, dar fără Ema. Până se va confirma ruptura, Ema știe deja ce își dorește în urma experienței trăite la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Dezvăluiri despre ce urmează la Insula iubirii

Aceasta a spus, în direct pe TikTok, că își dorește să meargă în următorul sezon, dar ca ispită. Ema a mărturisit că i-ar plăcea ca în următoarea ediție Insula iubirii să fie acompaniată, ca ispită supremă, de Vlad Ghermănescu. Cu Vlad se înțelege foarte bine după terminarea show-ului, vedeta de reality apreciind parcursul său în emisiune.

„Dacă se mai face un sezon Insula iubirii, anul ăsta sau la anul, mă duc ispită! O să fiu ispita supremă! Și Vlăduț va fi ispita supremă”, a declarat Ema de la Insula iubirii în live-ul de pe TikTok în care a stat de vorbă cu Vlad Ghermănescu.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost întrebați de fanii Emei când vor vedea niște apropieri între ei la Insula iubirii. Ema și Vlad au spus că va exista un dans care îi va surprinde pe telespectatori.

„O să-l vedeți în emisiune la un dans”, a ținut să spună Ema. „Da, da, o să fac șarpele. Mișcarea care a surprins Thailanda”, a dezvăluit ispita masculină Vlad Ghermănescu.

ADVERTISEMENT
ema insula iubirii
Ema de la Insula iubirii, live pe TikTok cu Vlad Ghermănescu. Foto: Captură TikTok

Ema de la Insula iubirii, trecut interzis minorilor

„Vlăduț a fost bombă. Vlăduț este genial! Unul este Vlăduț”, a ținut să spună cu un entuziasm aparte Ema spre finalul conversației avute cu Vlad Ghermănescu.

Ema este una din cele mai iubite participante de la Insula iubirii din acest sezon. Bruneta s-a făcut remarcată din primele minute, la fel și iubitul ei, Răzvan, care până acum a cochetat cu câteva fete.

Despre focoasa brunetă au apărut, la scurtă vreme după ce s-au difuzat primele episoade la Antena 1, câteva informații deocheate despre trecutul ei. Mai precis, conform Viperelor Vesele, Ema a practicat videochatul în trecut.

Și ispita Daria a făcut videochat

De altfel, FANATIK a făcut dezvăluiri, de curând, despre meseria pe care Ema de la Insula iubirii a practicat-o. FANATIK a intrat în posesia unor imagini explicite cu Ema cucerindu-și clienții din mediul virtual.

Nu este singura fată de la Insula iubirii care a practicat videochatul în trecut. O altă tânără, de data asta ispită, și anume blondina Daria Cuflic și-a etalat formele senzuale în fața camerei web. Și cu aceasta circulă niște imagini interzise minorilor și cardiacilor.

 

ADVERTISEMENT