Life

Concurenții care l-au uimit pe Mihai Petre la Te cunosc de undeva: ”Îmi place mult de voi!”

Mihai Petre a rămas uimit de prestația a doi concurenți de la Te cunosc de undeva. Au reușit să facă un adevărat show pe scenă.
11.06.2023 | 00:20
Concurentii care lau uimit pe Mihai Petre la Te cunosc de undeva Imi place mult de voi
Concurenții care l-au uimit pe Mihai Petre la Te cunosc de undeva. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Petre a fost surprins plăcut în ediția de sâmbătă, 10 iunie, de la Te cunosc de undeva. Doi concurenți au reușit să îl impresioneze cu adevărat pe faimosul dansator, care a rămas fără cuvinte.

Anca Țurcașiu și Jean Gavril, show pe scena de la Te cunosc de undeva

Emisiunea Te cunosc de undeva este una dintre cele mai apreciate din România. În spate stă o muncă destul de grea, însă rezultatul este unul cu adevărat surprinzător și evident, pe placul celor de acasă.

ADVERTISEMENT

Numeroși artiști și artiste se transformă în diferite personaje. Cei mai mulți dintre ei sunt de nerecunoscut și nu e de mirare. Contează însă și prestația acestora, care la final este dezbătută intens de jurați.

În ediția de sâmbătă, 10 iunie, de la Te cunosc de undeva, Jean Gavril și Anca Țurcașiu au reușit să îi ridice în picioare pe jurați. cei doi s-au transformat în Miley Cyrus și Billy Idol și au interpretat piesa “Rebel Yell”.

ADVERTISEMENT

Toți jurații au rămas mască după interpretarea lor. S-au mișcat, au cântat și au intrat cu adevărat în pielea personajelor. Ozana Barabancea spre exemplu i-a felicitat pe cei doi pentru întreaga implicare în acest proces.

”Sunteți minunați, ați cântat frumos, ați cântat în stil. Ați cântat așa cum își dorește publicul să vadă și să audă. Felicitări!”, a spus Ozana Barabancea, la finalul momentului. La rândul său, Mihai Petre a rămas fără cuvinte.

ADVERTISEMENT

Mihai Petre, emoționat de întreg momentul

Dacă la alți concurenți a fost ceva mai tăcut, iată că Anca Țurcașiu și Jean Gavril au reușit să îl impresioneze. Acesta spune că cei doi și-au intrat cu bine în rol și mai mult de atât, au reușit să aibă o abordare de excepție.

”Îmi place mult de voi! Sunteți foarte atenți la detalii și asta denotă profesionalism. Le-ați respectat aproape pe toate ca în referință. Mi-a plăcut foarte mult abordarea voastră”, a completat Mihai Petre.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că dincolo de talentul muzical și de efortul depus, contează și buna înțelegere. Anca Țurcașiu povestea recent că ea și Jean Gavril se înțeleg de minune. Au aceleași principii, aceleași gânduri și de asemenea, o răbdare pe măsură.

Mai mult de atât, ambii concurenți de la Te cunosc de undeva sunt extrem de calmi. Se ajută reciproc, iar artista este extrem de încântată că a avut ocazia să aibă un astfel de partener pe toată durata competiției.

ADVERTISEMENT