Life

Scene neașteptate la Antena 1. Anca Țurcașiu și Jean Gavril, surprinși sărutându-se

Scene complet neașteptate la Antena 1. Anca Țurcașiu și Jean Gavril au fost surprinși sărutându-se. Imaginile au devenit virale.
24.04.2023 | 10:48
Scene neasteptate la Antena 1 Anca Turcasiu si Jean Gavril surprinsi sarutanduse
Anca Țurcașiu și Jean Gavril, surprinși sărutându-se la Antena 1. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au fost protagoniștii unui moment de-a dreptul incendiar la Antena 1. Camerele de filmat au fost cu ochii pe ei, dar cei doi artiști nu au fost deloc reținuți. Aceștia s-au sărutat, iar imaginile au devenit virale.

Anca Țurcașiu și Jean Gavril, sărut în fața camerelor de filmat de la Antena 1

După cum știm prea bine, Anca Țurcașiu și Jean Gavril sunt doi dintre concurenții emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1. Cei doi au reușit însă să îi impresioneze atât pe jurați, cât și pe prezentatorii show-ului, dar și pe telespectatori weekendul acesta.

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au interpretat piesa indiană Rowdy Baby. Ambii artiști au avut evident parte de o transformare spectaculoase și au intrat în rolurile Maari 2. Dincolo de show și de interpretarea muzicală însă, finalul a fost unul pe măsură.

Anca Țurcașiu l-a sărutat pe Jean Gavril la finalul piesei, fără niciun fel de reținere. Inclusiv prezentatoarea emisiunii de la Antena 1, Alina Pușcaș, a rămas șocată de ceea ce a putut să vadă. Aceasta a întrebat-o pe artistă dacă a fost real ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Iar Anca Țurcașiu nu a dat un răspuns, ci l-a sărutat pe colegul ei de platou. Artiste recunoaște însă că cei doi se cunosc de multă vreme. Au mai colaborat pentru diverse proiecte, astfel că nu a fost prea dificil un mic sărut.

Ea a dezvăluit însă că până acum cei doi nu s-au mai pupat niciodată. Totuși, pentru ca momentul să iasă unul ca la carte, a fost nevoie de puțin efort. Artista a mai adăugat că în realitatea, ea l-a sărutat doar pe ”partenerul ei” din clip.

ADVERTISEMENT

Ce spune artista despre sărutul cu partenerul ei

„E colegul meu din multe producții pe care le facem împreună. Nu ne-am mai pupat până acum, dar chiar ne cunoaștem foarte bine. Eu nu mă mai pup decât cu partenerul meu căruia în clip i-am făcut un milion de avansuri, doar, doar se întâmplă ceva”, a declarat Anca Țurcașiu, la Antena 1, după momentul sărutului.

Dincolo de sărutul care i-a lăsat pe mulți cu gurile căscate, prestația celor doi artiști a fost apreciată. Unul dintre jurații de la Te cunosc de undeva a confirmat faptul că piesa, dar și dansul, au fost extrem de dificile, având în vedere că este vorba despre o melodie indiană.

ADVERTISEMENT

De asemenea, s-ar părea că cei doi au reușit să transmită și câteva emoții în interpretarea lor. „Un moment fabulos de greu, foarte greu, să dansezi Bollywood, să cânți în limba lor.(…) Mie mi s-a părut că e o luptă din asta.

Știi că în dragoste e și un pic de război, e un dans al dragostei așa. Mai întâi ne certăm, ne iubim(…) Au dansat foarte bine pentru acest stil care este foarte greu, înțelegeți?”, a mărturisit unul dintre jurați, la finalul momentului.

ADVERTISEMENT