Life

Concurenții de la Survivor România s-au reunit și au făcut mare petrecere. Războinicii și Faimoșii, imagini de senzație de la malul mării

Concurenții de la Survivor România o țin din petrecere în petrecere. Faimoșii și Războinicii s-au întâlnit din nou, într-o locație care să le amintească de Republica Dominicană.
18.07.2021 | 14:45
Concurentii de la Survivor Romania sau reunit si au facut mare petrecere Razboinicii si Faimosii imagini de senzatie de la malul marii
Concurenții de la Survivor România s-au reunit și au făcut mare petrecere. Războinicii și Faimoșii, imagini de senzație de la malul mării. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Foștii participanți de la Kanal D s-au reunit pe litoralul românesc, în stațiunea Vama Veche, unde au încins atmosfera. S-au simțit în largul lor și au profitat de zilele frumoase de vară, exact ca-n anii de adolescență.

Concurenții de la Survivor România au încins hore pe nisipul fierbinte de la malul mării, semn că le-a lipsit distracția și voia bună în perioada în care au stat departe de casă și de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu, Roxana Nemeș, Cătălin Moroșanu, Sindy, Marius Crăciun, Bogdan Urucu și Marinela Cuciureanu se numără printre cei care au răspuns invitației de a profita de finalul de săptămână.

Survivor România, reuniune. Foștii concurenți din nou împreună

Imaginile și filmările de pe rețelele de socializare stau drept dovadă relației pe care o au acum concurenții de la Survivor România, în ciuda faptului că în competiție au fost rivali și s-au luptat pentru puncte.

ADVERTISEMENT

Au dansat și au cântat cât au putut de tare pe plaja din Vama Veche, băutura fiind nelipsită. Shoot-urile și șampania au fost cele care au adus puțină răcoare în sufletele foștilor participanți de la Kanal D.

Petrecerea a ținut câteva ore bune și a continuat spre seară, când foștii candidați din Republica Dominicană au dat plaja pe un club, unde și-a făcut simțită prezența și Ștefan Ciuculescu.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu și Roxana Nemeș au fost cele care au ținut să imortalizeze fiecare clipă alături de prietenii pe care și i-au făcut în timpul competiției sportive moderate de Daniel Pavel.

O parte din concurenții de la Survivor România, la mare
O parte din concurenții de la Survivor România, la mare. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Antonescu, ”gazda” reîntâlnirii de la Survivor România

Jumătatea trupei Andre a postat imagini superbe de la petrecerea de pe plajă, cât și de la cea din club. Frumoasa brunetă s-a bucurat și de un apus pe cinste, pe care l-a admirat alături de prieteni.

ADVERTISEMENT

„Începutul e cel mai greu. Hai, că ne descurcăm, suntem fete mari. E greu, dar o luăm de la capăt astăzi. Suntem puternice”, spune vedeta pe InstaStory, având-o alături pe Roxana Nemeș.

„În rest, formula completă. Tot noi”, a mai adăugat Andreea Antonescu, în timp ce colega sa din echipa roșie a fost curioasă dacă nu s-au săturat de nisip foștii concurenți având în vedere că sunt la mare.

Faimoasa de la Survivor România și ceilalți colegi nu vor uita prea curând weekend-ul petrecut la malul mării, deși nu a fost prezentă toată lumea și au lipsit nume grele printre care se numără Zanni, Jador sau Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT