Life

Concurentul care a slăbit cel mai mult la Survivor România. Are cu 17 kilograme mai puțin

După mai bine de trei luni petrecute la Survivor România, unii concurenți au slăbit enorm, în timp ce alții s-au îngrășat.
29.03.2023 | 23:02
Concurentul care a slabit cel mai mult la Survivor Romania Are cu 17 kilograme mai putin
Concurentul care a slăbit cel mai mult la Survivor România. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România este un show despre supraviețuire, dar și despre rezistență. Astfel, fiecare concurent este nevoit să se descurce în fel de fel de situații. Mâncarea poate fi dificil de găsit și de asemenea, condițiile nu sunt pentru oricine. Chiar și așa însă, avem parte de niște surprize.

Concurentul care a slăbit cel mai mult la Survivor România

Iată că în ediția din această seară de la Survivor România a venit momentul adevărului. Daniel Pavel a adus cântarul, iar așa am aflat cât de mult au slăbit Războinicii, dar și Faimoșii. Sunt concurenți care au rămas la aproape aceeași greutate la care au venit în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, alții au reușit să slăbească chiar și peste 17 kilograme. Și totuși care este concurentul care a reușit să slăbească cel mai mult? Dan Ursa. El i-a surprins pe mulți la proba cântarului și a reușit să ajungă la kilograme record.

Dan Ursa a venit în Republica Dominicană cu 116 kilograme. Acum, Războinicul cântărește 99 de kilograme, adică a slăbit aproape 17 kilograme. Iar pe locul doi este Robert Moscalu. Acesta a venit la Survivor România cu 86 de kilograme, iar după aproape trei luni, cântărește 72,2 kilograme. El a slăbit deci mai bine de zece kilograme.

ADVERTISEMENT

Câte kilograme are acum Ionuț Iftimoaie

Pe următorul loc îl avem pe Ionuț Iftimoaie. Acesta a ajuns în competiție cu 102 de kilograme. Acum însă Faimosul cântărește 94,3 kilograme acum, deci a slăbit mai bine de șapte kilograme. La o distanță nu foarte mare îl avem pe Kamara.

Faimosul a venit la Survivor România cu 80 de kilograme, iar acum cântărește 72,20 kilograme. La polul opus, Ștefania s-a îngrășat la Survivor România. Faimoasa a venit în Republica Dominicană cu 54 de kilograme. Acum însă, aceasta s-a mai îngrășat mai bine de un kilogram, ajungând la 55,7.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu restul concurenților? Unii au reușit să slăbească două sau trei kilograme. Alexandra Porkolab spre exemplu avea 63 de kilograme înainte să intre în competiție, iar acum cântărește 61,45 de kilograme.

Cât a slăbit Carmen Grebenișan la Survivor România

Carmen Grebenișan în schimb a venit cu 60 de kilograme în Republica Dominicană. În prezent însă, vedeta cântărește 57,5 kilograme. Remus Boroiu pe de altă parte a venit în competiție cu 97 de kilograme. Acum, Faimosul cântărește 95,4 kilograme.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ciomag s-a îngrășat și ea câteva grame. Războinica a venit în Republica Dominicană cu 58 de kilograme, iar acum cântărește 58,8 kilograme. Andrei Krișan în schimb a intrat în competiție cu 73 de kilograme, iar acum are 69,95, slăbind aproape patru kilograme.

Andreea Moromete pe de altă parte a venit la Survivor România cu 54 de kilograme. Acum, aceasta cântărește 50,8 kilograme. Bianca Patrichi a venit la Survivor România cu 60 de kilograme, iar acum cântărește 58,8 de kilograme.

La rândul său, Alin Chirilă, care este și unul dintre cei mai buni concurenți pe traseu, a venit cu 90 de kilograme la Survivor România. Acum însă, Războinicul cântărește 91,3 kilograme, a anunțat Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!