Life

Concurentul de la Românii au talent care a cântat gol a vrut să se lanseze în televiziune. Motivul pentru care acesta nu a primit acordul CNA

Celebrul concurent de la Românii au talent care a cântat dezbrăcat a vrut să se lanseze în televiziune, însă planul nu a putut fi dus la bun sfârșit.
14.12.2022 | 08:37
Concurentul de la Romanii au talent care a cantat gol a vrut sa se lanseze in televiziune Motivul pentru care acesta nu a primit acordul CNA
Marius Gheorghiu, care a cântat gol la Românii au talent, vrea să se lanseze în televiziune. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu siguranță mulți și-l amintesc pe Marius Gheorghiu. Bărbatul a urcat pe scena de la Românii au talent în ediția din 2016 și a avut un moment inedit.

Concurentul care a cântat gol la Românii au talent 2016 vrea să își facă propria emisiune

Mai exact, Marius Gheorghiu a cântat dezbrăcat complet, la chitară. Nu a trecut mai departe, iar momentul său a fost aspru criticat de unii, dar și apreciat de alții.

ADVERTISEMENT

Acum, la șase ani distanță, concurentul de la Românii au talent 2016 a decis că vrea să se lanseze în televiziune. Din păcate pentru el, cei de la CNA nu au fost de acord.

Marius Gheorghiu a vrut să facă emisiuni pentru copii la un nou post de televiziune, Dinamic Tv și a cerut licența la CNA. În primă fază însă, bărbatul a fost respins, iar membrii Consiliului i-au spus să refacă proiectul din ”motive de procedură”.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu s-a lăsat intimidat și a revenit în fața membrilor CNA, prezentându-se ca director general și totodată, realizator de emisiuni.

Din păcate însă, proiectul de televiziune nu a fost pe placul celor de la CNA, iar Marius Gheorghiu spune că totul ar fi legat de prestația sa de la Românii au talent 2016.

ADVERTISEMENT

Marius Gheorghiu dă vina pe momentul de la Românii au talent

Mai exact, bărbatul spune că în 2016 a vrut să protesteze pe scenă, însă nu avea să știe că de atunci, toată lumea îl va lega de acel moment.

Asta a explicat și în fața membrilor CNA, cărora le-a spus că în realitate, este un om integru, iar imaginile din 2016 nu înseamnă absolut nimic.

ADVERTISEMENT

”Toată lumea s-a legat de acel moment de la Pro TV în care am avut un protest, când am apărut mai puţin îmbrăcat. Acela chiar a fost un protest. Din cele peste 3.000 de apariţii pe scenă, acele două minute mi s-au părut cele mai corecte minute din viaţa mea.

Era un protest la adresa anumitor emisiuni TV care făceau rating doar prin prisma faptului că invitatele veneau sumar îmbrăcate. Acesta a fost protestul meu. A fost bine primit. (…). 

Sunt un om integru, în raport cu imagine ape care aţi văzut-o acolo. Îmi doresc să fac lucruri bune pentru noi, românii, pentru noi, ca ţară.”, le-a spus Marius Gheorghiu membrilor CNA, potrivit paginademedia.ro.

Motivul pentru care membrii CNA nu i-au dat licența

Membrii CNA nu au fost convinși în ciuda experienței lui Marius Gheorghiu. Bărbatul a dezvăluit în fața acestora că are o experiență de 20 de ani în domeniul artistic, dar și peste 3.000 de spectacole pe scenă.

De asemenea, el a mai dezvăluit că a fost și producător la TVR, a unor emisiuni de stand up, o emisiune de Crăciun, dar și una de Revelion.

Membrii CNA nu s-au lăsat însă înduplecați. După lungi întrebări, dar și răspunsuri, Monica Gubernat, membru CNA, a spus că nu va vota o astfel de licență, pentru că nu se lasă convinsă de dezvăluirile făcute de acesta.

Mai mult de atât, acesta spune că așteaptă niște demouri înainte de a lua o decizie.

”Dumneavoastră, dacă aţi obţine licenţa, aţi intra în zona canalelor tradiţionale, adică muzică populară, deşi aveţi grilă generalistă. Atenţia mea va fi foarte mare în a acorda licenţe, mai ales dacă nu convingeţi.

Eu nu o să votez această licenţă. Data viitoare dacă mai veniţi aş prefera să veniţi cu nişte demouri”, i-a transmis Monica Gubernat.

ADVERTISEMENT