Sport

Conducerea FCSB se apără după penalty-ul controversat cu Farul: „Băluță e vinovat!”

Conducerea FCSB-ului a reacționat și se apără după ce vicecampioana României a primit un penalty controversat în meciul cu Farul Constanța, scor 1-0.
18.09.2023 | 20:15
Conducerea FCSB se apara dupa penaltyul controversat cu Farul Baluta e vinovat
Conducerea FCSB se apără după penalty-ul controversat cu Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general al „roș-albaștrilor”, explică motivul pentru care s-a acordat penalty corect, spunând că Adrian Șut nu a simulat, ci a fost vorba despre o imprudență a lui Tudor Băluță.

Conducerea FCSB se apără după penalty-ul controversat cu Farul

Conducerea FCSB-ului se apără, prin vocea lui Mihai Stoica, după ce vicecampioana României a primit un penalty controversat la meciul cu Farul, contestat vehement de către „marinari”:

ADVERTISEMENT

„Vreau să întreb şi eu ceva, dacă se poate. N-am auzit că cineva să întrebe dacă Băluţă are vreo vină la această fază. Are vreo vină Băluţă la această fază? Încearcă să joacă mingea? Îl atinge pe Şut.

Legea 12: lovitura liberă directă – poate să fie dictată în urma unei imprudenţe sau neglijenţe. Eu o consider neglijenţă, ce face Băluţă. Că nu-i provoacă căderea, pot fi de acord, doar că există contact. Cad toate variantele alea că a inventat Colţescu, că Şut a simulat. Nu, Şut nu a simulat, a fost contact.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, eu cred că principalul vinovat este Băluţă, care atinge piciorul şi îl atinge pe Şut. Intensitatea, e de discutat. Se pot spune multe, dar este contact. Nu este simulare!”.

„Din start vreau să spun că nu există persoane pe care să le respect mai mult decât Hagi şi Popescu. Nu vreau să întreţin nicio polemică şi nu vreau să fac nicio referire la gruparea de malul mării.

ADVERTISEMENT

Doar că, cu câteva meciuri în urmă, pe acel stadion, s-au dictat trei penalty-uri în favoarea gazdelor. Din care două, se poate discuta orice. La unul nu a văzut ce s-a întâmplat.

Se mai întâmplă cred că e cazul că este cazul de vreo intenţie. E pur şi simplu o decizie. Uneori e în favoarea ta, alteori în defavoarea ta”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Cine iese și vorbește acum, vrea neapărat atenție!”

„Noi am venit de la Arad, unde s-a dictat un penalty pe care nu l-a văzut nimeni. Îmi aduc aminte de Colţescu, o decizie foarte importantă pe finalul campionatului, în play-off, pe care a schimbat-o în ultimul minut al partidei Farul – CFR. Nu cred că se pot face prea multe legături.

ADVERTISEMENT

Cine iese şi vorbeşte acum şi acuză, cred că vrea neapărat atenţie. Nu vorbesc despre cei de la Farul, că ei au de apărat un club. Se poate da penalty. Nu e simulare. Întreb altceva, la Dinamo – Rapid, la Amzăr, aşa tare l-a faultat sau a fost un soft penalty”, a continuat Mihai Stoica.

„La România – Kosovo, la Coman e aşa de clar, e sau e soft. Dacă nu-l atingea şi Şut se arunca, iar Colţescu nu mergea la VAR, era o problemă. Dar îl atinge. E o greşeală pe care o face Băluţă”, a mai spus MM Stoica.


  • 3,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „sub 1,5 goluri” la meciul Sepsi – FCSB