Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

”Penalty clar!” Cristi Balaj, reacție ironică după Farul – FCSB 0-1

Cristi Balaj a comentat ironic la FANATIK SUPERLIGA penalty-ul pe care Sebastian Colțescu l-a acordat la meciul Farul - FCSB 0-1.
18.09.2023 | 13:29
Penalty clar Cristi Balaj reactie ironica dupa Farul  FCSB 01
Cristi Balaj a comentat ironic la FANATIK SUPERLIGA penalty-ul pe care Sebastian Colțescu l-a acordat la meciul Farul - FCSB 0-1. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Partida de la Ovidiu a fost decisă de lovitura de la 11 dictată în repriza secundă. Adrian Șut și Tudor Băluță s-au atins în careul ”marinarilor”, iar ”centralul” a fluierat imediat lovitură de pedeapsă în favoarea ”roș-albaștrilor”.

Cristi Balaj, pus pe glume după penalty-ul de la Farul – FCSB 0-1

Intrat prin telefon la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, președintele clubului CRR Cluj, Cristi Balaj, a ironizat penalty-ul de la partida Farul – FCSB 0-1 și consideră că vicecampioana României este avantajată de arbitri în acest start de sezon.

ADVERTISEMENT

”Penalty clar. N-ați văzut că atacantul l-a lovit pe apărător, a mai făcut un pas și a căzut. Atacantul este cel care a avut cea mai amplă mișcare. Dacă s-a întâmplat ceva, evident a fost mișcarea piciorului atacantului către apărător, către piciorul apărătorului.

A fost contact, a făcut un pas, putea să continue, dar a căzut. Și dacă a căzut și e vorba de FCSB, e penalty. Normal că îi dau dreptate lui MM (n.r. – Mihai Stoica), penalty cât casa. Și la Compagno cu noi a fost penalty, două penalty-uri clare.

ADVERTISEMENT

Ăsta a fost mai clar decât cel de la meciul cu noi. Cât Casa Poporului de mari penalty-urile. Diferența care este acum în clasament a fost făcută de aceste două lovituri de pedeapsă. Dacă ei aveau 4 puncte mai puțin, iar noi și Farul un punct în plus, situația ar fi arătat altfel”, a declarat Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

Becali crede că decizia lui Colțescu a fost corectă

Penalty-ul pe care Sebastian Colțescu l-a acordat la întâlnirea Farul – FCSB 0-1 a stârnit indignare printre analiștii de la FANATIK SUPERLIGA, cu toții fiind de părere că nu se impunea luarea unei astfel de decizii.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant Robert Niță este contrariat de faptul că Sebastian Colțescu nu a fost chemat din camera VAR să revadă faza și a explicat cele două posibilități care există atunci când este o fază controversată.

În ciuda faptului că aproape toată lumea consideră că penalty-ul a fost ușor acordat, patronul FCSB, Gigi Becali, a intervenit la FANATIK SUPERLIGA și a spus că hotărârea ”centralului” a fost cea corectă.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO. Ulterior, emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe pagina de Facebook Horia Ivanovici, dar și pe canalul de Youtube FANATIK.RO, de la ora 17:30.

Balaj, ironii după penalty-ul dat de Colțescu

ADVERTISEMENT