Sport

Mihai Stoica, scandal cu fanii după Farul – FCSB 0-1: ”Ciocu’ mic”

Mihai Stoica a avut un mic scandal cu fanii campioanei după meciul Farul - FCSB 0-1, fiind deranjat de modul cum a fost abordat.
18.09.2023 | 10:23
Mihai Stoica scandal cu fanii dupa Farul  FCSB 01 Ciocu mic
Mihai Stoica a avut un mic scandal cu fanii campioanei după meciul Farul - FCSB 0-1, fiind deranjat de modul cum a fost abordat. Sursă foto: Antonio Vasile/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României s-a impus la Ovidiu după un penalty controversat transformat de Darius Olaru. Arbitrul Sebastian Colțescu a dictat lovitură de la 11 metri după un contact în careu între Tudor Băluță și Adrian Șut.

Scandal între Mihai Stoica și fani după Farul – FCSB 0-1

La finalul întâlnirii Farul – FCSB 0-1, din etapa a 9-a din SuperLiga, managerul general al ”roș-albaștrilor”, Mihai Stoica, a fost implicat într-un scandal cu un fan al formației de la malul Mării Negre.

ADVERTISEMENT

Conform as.ro, oficialul vicecampioanei României a fost întâmpinat de mai mulți spectatori entuziaști când a ieșit de la vestiare și s-a oprit să facă poze cu aceștia. Doar că un suporter al Farului i-a strigat: ”Puşcăriaşule, ţărănoiule”.

Vizibil deranjat de modul cum i s-a adresat fanul, Mihai Stoica i-a dat imediat replica: ”Lasă-mă cu pușcăria, frate, că am dus-o mai bine la pușcărie decât ai dus-o tu acasă! Ciocu’ mic”.

ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB a fost condamnat în 2014 la trei ani şi şase luni de închisoare în ”Dosarul transferurilor”. Mihai Stoica a fost eliberat după ce a ispăşit un an şi zece luni din pedeapsă.

Hagi, iureș după eșecul cu FCSB

Autocarul echipei FCSB a fost ”ținta” ultrașilor campioanei României după înfrângerea cu 0-1. Reporterii FANATIK au simțit momentele de tensiune de la fața locului. În ciuda faptului că nervii au cedat la final în tabăra gazdelor, nu au existat incidente grave, iar autocarul ”roș-albaștrilor” a putut să plece spre București.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi pur și simplu a explodat după ce Sebastian Colțescu a dictat penalty la duelul dintre Adrian Șut și Tudor Băluță. S-a dus peste asistent și apoi l-a luat la rost pe central. ”A văzut toată lumea”, i-a strigat antrenorul Farului.

”Regele” a fost la fel de nervos atât la interviul de după joc, cât și la conferința de presă susținută la finalul întâlnirii Farul – FCSB 0-1, decisă de penalty-ul transformat de Darius Olaru în minutul 57.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Elias Charalambous a fost extrem de bucuros după ce FCSB a reușit să câștige în deplasare în fața campioanei Farul și a evitat să vorbească despre penalty-ul controversat care a făcut diferența.


  • 3,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „sub 1,5 goluri” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT