Sport

Conducerea lui CFR Cluj, avertisment pentru Marius Șumudică după victoria din Gibraltar: „Antrenorul are de lucru!”

Ștefan Gadola, unul dintre acționarii CFR-ului, l-a avertizat pe Marius Șumudică după victoria grea din Gibraltar.
20.07.2021 | 21:47
Conducerea lui CFR Cluj avertisment pentru Marius Sumudica dupa victoria din Gibraltar Antrenorul are de lucru
ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a impus în duelul cu Lincoln Red Imps, scor 2-1, însă victoria dificilă nu a fost pe placul acționariatului campioanei României.

Ștefan Gadola a avut un avertisment pentru Marius Șumudică după meciul din Gibraltar, în timp ce Marius Bilașco este de părere că terenul artificial și mingea au fost factori care au influențat jocul echipei.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a primit un avertisment după victoria CFR-ului din Gibraltar

Ștefan Gadola, unul dintre acționarii de la CFR Cluj, i-a transmis un avertisment lui Marius Șumudică după victoria grea a echipei din deplasarea din Gibraltar: „Nu am făcut un joc extraordinar de bun, dar chiar și în campionatul românesc am jucat pe sintetice, nu chiar așa slabe ca acesta, dar nu e neapărat o scuză”.

„Antrenorul Șumudică are de gândit și de pregătit echipa să arate bine și la Cluj trebuie să ne calificăm fără probleme. E de lucru în continuare.

ADVERTISEMENT

Până când nu e semnat Alibec, nu e nimic clar. Se simte lipsa lui Bordeianu, dar ați văzut că azi am jucat cu o echipă modificată, dar rezultatul e favorabil, dar, repet, Șumudică are de lucru și sperăm să avem rezultatele dorite”, a mai spus Ștefan Gadola, la TV DigiSport.

Marius Bilașco dă vina pe vânt și pe teren după meciul din Gibraltar

Marius Bilașco a dat vina pe vânt, pe terenul sintetic și pe mingea cu care s-a jucat în Gibraltar, pentru prima repriză mai puțin reușită a CFR-ului: „Prima repriză nu a fost cum ne-am dorit, dar cred că în repriza a doua a fost mai bună pentru noi.

ADVERTISEMENT

Se caută tot felul de scuze, dar cred că importantă a fost victorie, pentru că a fost o suprafață foarte proastă, am mai jucat pe sintetice și altădată, dar acesta a fost slab de tot. Și mingea a fost foarte ciudată”.

„A fost o deplasare ciudată pentru noi, că n-am putut sta în Gibraltar, am stat în Spania, dar am trecut peste asta.

ADVERTISEMENT

Ne dorim foarte mult să trecem această dublă manșă pentru a ne atinge obiectivele propuse. Acum ne gândim la etapa de campionat, trebuie să ne concentrăm pe următorul meci din campionat.

Suntem în grafic, chiar dacă în unele momente ale jocului, anumite componente nu funcționează chiar bine, dar se vor regla în viitor”, a mai spus Marius Bilașco, la TV LookSport.

ADVERTISEMENT