Sport

Conducerea lui CFR Cluj face marele anunț: „Am scăpat de datorii!”

CFR Cluj a primit o veste bună, iar Cristi Balaj a anunțat că nu mai există datorii la club către jucători și către staff-ul tehnic.
14.07.2023 | 00:13
Conducerea lui CFR Cluj face marele anunt Am scapat de datorii
Conducerea lui CFR Cluj face marele anunț. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Președintele CFR-ului este mândru de situația financiară a clubului, explicând cât de multă muncă a fost depusă pentru atingerea obiectivului de a echilibra din punct de vedere financiar echipa.

Conducerea lui CFR Cluj face marele anunț

Conducerea lui CFR Cluj a făcut marele anunț, și anume că nu mai există datorii către jucători și către staff-ul tehnic: „Ne-am ocupat și de veniri, e meritul echipei din care fac parte și pe care pot să spun că o conduc. S-a muncit intens, jucătorii care s-au vândut au fost aduși în mare parte de această echipă.

ADVERTISEMENT

De când s-a format acest grup managerial, ne-am propus să avem jucători, care să ofere interes din partea altor cluburi și să fie o finanțare astfel pentru CFR”.

„Avem oferte pentru Krasniqi, vedem ce se va materializa. După mulți ani, eu nu am fost prezent, dar mâine putem spune cu tărie că clubul CFR Cluj nu va mai avea datorii către jucători, către angajați, nu mai sunt amânări. Pot spune că au dat roade planurile noastre.

ADVERTISEMENT

Cum l-am găsit pe Scuffet, pe Boateng, Krasniqi, Bîrligea sau Yeboah, așa am procedat și acum, în această perioadă, în care s-a muncit extrem de mult”, a mai spus Cristi Balaj, la TV DigiSport.

„Am căutat jucători care să mențină valoarea lotului!”

„Chiar și Andrea Mandorlini a stat în afara orelor de pregătire a echipei, pentru a analiza jucători. Am căutat jucători care să mențină valoarea lotului.

ADVERTISEMENT

Avem un antrenor nou, a schimbat stilul de joc, vom avea nevoie de câteva etape de acomodare, în care vom sta cu emoții în primele etape, mai ales că avem și meciul cu Adana, dar avem speranțe”, a continuat Cristi Balaj.

„Am reușit să facem clubul să aibă viitor, iar cel mai important obiectiv a fost să însănătoșim clubul. E foarte greu să tot ceri de la cineva să aducă bani de acasă.

ADVERTISEMENT

Jucătorii când nu sunt cu banii la zi, chiar dacă înțeleg, nu traversează o perioadă bună mentală. Le mulțumesc tuturor celor care sunt și celor care au fost”, a mai spus președintele CFR-ului.

ADVERTISEMENT
Tags: