Sport

Cristi Balaj confirmă Fanatik: „Nu e normal barajul între locul 3 și locul 10!”

Cristi Balaj a confirmat Fanatik, explicând că barajul de cupe europene între echipele de play-off și cele de play-out nu ar trebui să mai existe.
05.07.2023 | 15:21
Cristi Balaj confirma Fanatik Nu e normal barajul intre locul 3 si locul 10
Cristi Balaj confirmă Fanatik în legătură cu barajul pentru cupele europene. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că noul sezon din SuperLiga 1 va veni cu o modificare importantă, și anume că ultimul loc de Conference League nu va mai fi decis de un baraj între o echipă din play-off și o echipă din play-out.

Cristi Balaj confirmă Fanatik în legătură cu barajul pentru cupele europene

Cristi Balaj a vorbit despre barajul pentru cupele europene, care nu va mai exista din noul sezon de SuperLiga 1, explicând și cum va fi premiată echipa de pe locul șapte:

ADVERTISEMENT

„Mai sunt cluburi care vor să fie baraj, dar când s-a discutat despre mărirea numărului jucătorilor de rezervă de la 9 la 12, nu au fost de acord, pentru că trebuie să suplimenteze.

Am solicitat mărirea numărului de la 9 la 12, pentru că echipele duc în cantonament un portar în plus, un jucător în plus. A fost problema cu COVID-ul înainte, pot exista și accidentări”.

ADVERTISEMENT

„Eu am spus să dăm câte 20.000 de euro pentru locul 7!”

„În plus, e neplăcut să trimiți jucătorii în tribună, îmbrăcați în echipament, și să nu stea pe bancă. E neplăcut! Nu e bine să fie o echipă care termină pe locul 3 și să joace un baraj cu echipa de pe locul 10.

Se poate să ai jucători indisponibili, am avut cu 20 de meciuri mai multe decât FC U Craiova, nu e corect din punct de vedere fotbalistic.

ADVERTISEMENT

Prinzi o zi bună, beneficiezi de oboseala adversarilor și ajunge echipa de pe locul 10 să joace în cupele europene”, a continuat Cristi Balaj, la TV OrangeSport.

„Nu noi am fost cu inițiativa. Cei de la Craiova au propus ca cei calificați în play-off să renunțe la câte 100.000 de euro și să se împartă la locul 7 și locul 8.

ADVERTISEMENT

Eu am spus să punem câte 20.000 de euro pentru locul 7. Motivul pentru care am dat această soluție, este pentru a exista o miză”, a mai spus președintele CFR-ului.

ADVERTISEMENT
Tags: