Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Conducerea lui Poli Iași, răspuns la amenințările lui Leo Grozavu: „Sunt bani suficienți!”

Leo Grozavu a declarat faptul că este nemulțumit de condițiile de la Poli Iași. În ciuda acestui aspect, conducerea este convinsă că cele două tabere vor continua împreună
18.12.2023 | 07:30
Conducerea lui Poli Iasi raspuns la amenintarile lui Leo Grozavu Sunt bani suficienti
Cornel Sfaiter este convins de faptul ca va continua colaborarea alaturi de Leo Grozavu
ADVERTISEMENT

Leo Grozavu, în vârstă de 56 de ani și antrenor al echipei Politehnica Iași, a transmis un mesaj serios în cadrul unei conferințe de presă, aducând în atenție o situație tensionată la clubul său. Grozavu a subliniat că este pregătit să părăsească funcția de antrenor la Poli dacă situația financiară a clubului nu cunoaște o îmbunătățire semnificativă.

Șfaițer este convins că Gorzavu va rămâne la echipă

“Nu îmi e treamă că rămân fără antrenor. Am urmărit discursul lui și nu a fost așa de acid. Eu îl cunosc foarte bine, lucrez cu Leo din 2007 cu câteva pauze. E antrenorul alături de care am reușit multe lucruri împreună.

ADVERTISEMENT

El își dorește mai mult, vrea să se bată acolo sus, vrea condiții. E normal, suntem în Superliga și Iași merită mai mult. Sunt bani suficienți, dar cu excepția în afară de 3-4 echipe toate formațiile au nevoie de bani și de investiții. Acolo nu am avut discuții cu el pentru că a fost foarte rapid totul”, a declarat Cornel Șfaițer.

Plecarea unui antrenor cu experiența și cunoștințele lui Leo Grozavu ar putea avea un impact semnificativ asupra echipei Politehnica Iași, atât pe plan sportiv, cât și managerial. Discursul lui Grozavu vine la scurt timp după ce Poli Iași l-a vândut la FCSB pe Luis Phelipe.

ADVERTISEMENT

Poli Iași ocupă locul 12 în clasament

“Nu am nici o emoție că rămânem fără Leo Grozavu de sărbători. Am și stabilit programul. Pleacă marți într-o vacanță bine meritată și a rămas să se decidă seara după meciul cu FCSB în ce dată îi cheamă. Nu plecăm în Antalya, nu dorește să meargă. 

I-a dus Dorinel pe Oțelul la Vatra Dornei și au făcut o pregătire foarte bună, o pregătire are i-a ținut. Sunt o echipă care se bate, o echipă care se luptă. Are și jucători, e o echipă de admirat”, a punctat Cornel Șfaițer.

ADVERTISEMENT

Leo Grozavu, antrenorul cu o carieră vastă în fotbalul românesc, și-a lăsat amprenta în diverse echipe de-a lungul anilor. S-a făcut remarcat în lumea tehnică la FC Botoșani în 2014, stabilindu-se ca un nume important. A avut o contribuție semnificativă și la Gaz Metan Mediaș și a revenit la Botoșani pentru a continua să-și dezvolte experiența ca antrenor principal.

Experiența sa a inclus perioade la ACS Poli Timișoara, Petrolul 52 și Sepsi, iar în octombrie 2022, Grozavu a preluat conducerea tehnică a echipei Politehnica Iași. În prezent, Poli Iași ocupă locul 13 în Superliga cu 23 de puncte în 20 etape.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Sfaiter este convins ca Grozavu va ramane la Iasi

 

ADVERTISEMENT