Sport

Penalty clar neacordat de Istvan Kovacs în CFR Cluj – Petrolul! Reluările arată un fault grosolan

Confruntarea dintre CFR Cluj și Petrolul Ploiești a venit cu o decizie neinspirată din partea lui Istvan Kovacs, care nu a acordat un penalty clar.
18.09.2023 | 23:28
Penalty clar neacordat de Istvan Kovacs in CFR Cluj  Petrolul Reluarile arata un fault grosolan
Penalty clar neacordat de Istvan Kovacs în CFR Cluj - Petrolul. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mai exact, în minutul 48, în urma unui corner executat de Petrolul Ploiești, Arlind Ajeti a avut o intervenție imprudentă asupra lui Pedro Justiniano, însă Istvan Kovacs nu a dat penalty și nici nu a mers să revadă faza la VAR.

Penalty clar neacordat de Istvan Kovacs în CFR Cluj – Petrolul

Istvan Kovacs nu a acordat un penalty clar în meciul dintre CFR Cluj și Petrolul Ploiești, scor 1-0, după o intervenție imprudentă a lui Arlind Ajeti asupra lui Pedro Justiniano.

ADVERTISEMENT

În urma fazei controversate, Istvan Kovacs nu a mers la marginea terenului să revadă faza, Horia Mladinovic fiind arbitrul VAR. La puțin timp distanță după fază, Kovacs a fost chemat la VAR pentru a verifica un posibil cartonaș roșu pentru Otele, care nu a fost acordat în cele din urmă.

Jucătorii Petrolului Ploiești au protestat, însă Istvan Kovacs nu și-a schimbat decizia luată inițial. „Am jucat de la egal la egal cu ei! Am avut un penalty clar, nu înțeleg ce se întâmplă!

ADVERTISEMENT

Noi nu avem VAR, avem reluări, că dacă era VAR s-ar fi luat altă decizie. Cred că a trebuit să câștige FCSB ieri și CFR Cluj astăzi. N-ai cum să nu dai penalty la așa ceva”, a spus și Valentin Țicu.

VIDEO CU FAZA

Cristi Balaj a acuzat arbitrajul de la Farul – FCSB

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre arbitrajul de la Farul – FCSB, spunând că nu trebuia dictat penalty la intervenția lui Tudor Băluță asupra lui Adrian Șut.

ADVERTISEMENT

„Penalty clar. N-ați văzut că atacantul l-a lovit pe apărător, a mai făcut un pas și a căzut. Atacantul este cel care a avut cea mai amplă mișcare. Dacă s-a întâmplat ceva, evident a fost mișcarea piciorului atacantului către apărător, către piciorul apărătorului.

A fost contact, a făcut un pas, putea să continue, dar a căzut. Și dacă a căzut și e vorba de FCSB, e penalty. Normal că îi dau dreptate lui MM (n.r. – Mihai Stoica), penalty cât casa. Și la Compagno cu noi a fost penalty, două penalty-uri clare.

ADVERTISEMENT

Ăsta a fost mai clar decât cel de la meciul cu noi. Cât Casa Poporului de mari penalty-urile. Diferența care este acum în clasament a fost făcută de aceste două lovituri de pedeapsă.

Dacă ei aveau 4 puncte mai puțin, iar noi și Farul un punct în plus, situația ar fi arătat altfel”, a mai spus Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT