Sport

Conducerea Rapidului exultă după victoria cu FCSB: „Suntem bine de tot în grafic!”

Conducerea Rapidului, prin vocea lui Victor Angelescu, exultă după victoria giuleștenilor în duelul din deplasare cu FCSB, scor 2-1.
06.11.2023 | 08:00
Conducerea Rapidului exulta dupa victoria cu FCSB Suntem bine de tot in grafic
Conducerea Rapidului exultă după victoria cu FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Acționarul Rapidului este bucuros spunând că echipa este în continuare în graficul stabilit încă dinaintea începutului de campionat, fiind de părere că giuleștenii se vor bate la titlu cu FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Conducerea Rapidului exultă după victoria cu FCSB

Victor Angelescu exultă după victoria Rapidului în derby-ul cu FCSB, vorbind și despre prima jucătorilor anunțată de Dan Șucu în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA:

ADVERTISEMENT

„Victorie foarte mare, foarte importantă, suntem fericiți. Suntem transparenți, acum le dăm prima. Au jucat, au câștigat, acum sunt răsplătiți.

Ne-am bucurat cu toții, le-am transmis prima, ne-am bucurat ca după orice meci important, orice derby. Atmosfera a fost una frumoasă, s-a simțit ca un meci în deplasare.

ADVERTISEMENT

Meciul ăsta l-am jucat cu inima și meritam victoria. Ne batem pentru titlu până la final, obiectivul nostru e să ocupăm unul din locurile 1-3”.

„Suntem foarte bine în obiectiv!”

Victor Angelescu a continuat și a vorbit despre obiectivul Rapidului, și anume de a se clasa la finalul sezonului pe unul dintre locurile 1-3, fiind încântat de parcursul pe care echipa l-a avut.

ADVERTISEMENT

Suntem foarte bine în obiectiv chiar! Până acum avem un parcurs bun. Ne batem cu CFR și cu FCSB la titlu. Momentan a trecut doar turul și mai e returul.

Cred că și Craiova, la ce lot are, se va bate până la final. Cred că minimum patru echipe se vor bate la titlu. E o victorie importantă cu FCSB, e o echipă cu care ne batem la titlu”, a continuat Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

„Suntem la două puncte de FCSB, vedem ce face CFR Cluj, din păcate am avut acel început de campionat, dar știm de ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Cred că suporterii au răbdare, a fost un început slab de campionat, e normal să își facă auzită opinia, dar nu cred că își pierd răbdarea”, a mai spus Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT