Sport

Conducerea Rapidului confirmă transferul lui Petrila, anunțat de Fanatik: „E jucătorul nostru!”

Daniel Niculae a vorbit la finalul meciului dintre Rapid și FC Botoșani și a anunțat că trasnferul lui Claudiu petrila de la CFR Cluj a ca și rezolvat.
29.07.2023 | 00:30
Conducerea Rapidului confirma transferul lui Petrila anuntat de Fanatik E jucatorul nostru
Conducerea Rapidului a confirmat transferul lui Claudiu Petrila de la CFR Cluj. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Președintele giuleștenilor este de părere că a fost o problemă de mentalitate, motiv pentru care Rapid nu a reușit să se impună împotriva moldovenilor. Totodată, „Nico” a anunțat că Rapid a rezolvat în proporție de 99% transferul lui Claudiu Petrila, mutare confirmată de Neluțu Varga în exclusivitate la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Conducerea Rapidului îi dă dreptate lui Bergodi

Conducerea Rapidului îi dă dreptate lui Cristiano Bergodi, iar Daniel Niculae, președintele giuleștenilor crede că este vorba despre o problemă de mentalitate a jucătorilor:

ADVERTISEMENT

„Speram să plecăm cu 3 puncte din Giulești. E o echipă care e în formare, n-am reușit să ne impunem jocul, am avut 1-0, cred că am greșit pentru că nu ne-am mai creat ocazii când am condus cu 1-0.

Noi trebuia să facem ce am făcut contra Universității Cluj la Mediaș. Aia e mentalitatea Rapidului, vrem să jucăm frumos și să facem și rezultate.

ADVERTISEMENT

Sunt două puncte pierdute, e păcat, pentru că băieții și-au dorit, au alergat, dar nu trebuie să așteptăm să ne conducă echipa adversă ca noi să ieșim la atac”.

Daniel Niculae despre transferul lui Petrila: „E jucătorul Rapidului!”

„Cred că e chestie de mentalitate, tu trebuie să fii pregătit de fiecare dată, indiferent de ce adversar întâlnești. Singurul jucător care suferă în continuare o accidentare e Cristi Ignat, în rest Cristiano Bergodi a decis cine să joace și cine nu.

ADVERTISEMENT

Am avut ocazii, golurile primite le-am primit pe două contraatacuri. Nu punem la zid pe nimeni, e important ca cei care au greșit să nu mai greșească pe viitor. Campionatul e un maraton, avem timp.

În proporție de 99% Petrila e jucătorul Rapidului, cu opțiune de cumpărare, care va fi achitată la un moment dat. E jucătorul Rapidului! Cei de la CFR și-au dorit să împrumute jucătorul, noi am vrut să-l luăm definitiv. Până la urmă ne-am înțeles, am găsit un numitor în comun”, a continuat Daniel Niculae, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Clubul s-a consultat și cu antrenorul, e normal, am vorbit și pentru un atacant, am discutat, însă nu s-a concretizat nimic, dar sperăm să reușim săptămâna viitoare, pentru că îi trebuie și o dublură lui Dugandzic.

Publicul a f0st mereu alături de noi, e cea mai frumoasă galerie din România și le mulțumim pentru că sunt mereu alături de noi”, a mai spus Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT