Sport

Conducerea Rapidului îl susține necondiționat pe Adi Mutu: „Nu luăm în calcul demiterea sa!”

Victor Angelescu și Dan Șucu îl susțin pe Adrian Mutu, deși galeria giuleșteană le-a cerut demisia atât antrenorului, cât și președintelui Daniel Niculae.
19.04.2023 | 15:01
Conducerea Rapidului il sustine neconditionat pe Adi Mutu Nu luam in calcul demiterea sa
Patronii Rapidului îl susțin necondiționat pe Adrian Mutu după ce i s-a cerut demisia. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
19-04-2023
12:07

Dan Șucu a vorbit despre demiterea lui Adi Mutu de la Rapid

Rapid traversează o perioadă tensionată cu Adi Mutu pe bancă. Echipa giuleșteană este fără victorie în play-off, iar în ultima etapă, jocul prestat de „alb-vișinii” a arătat extrem de rău pe fondul eliminării premature a lui Valentin Costache. 

După ce a primit asigurarea de la Victor Angelescu, Adi Mutu este susținut și de cel mai nou patron al clubului, Dan Șucu. Finanțatorul în vârstă de 59 de ani a exclus varianta plecării „Briliantului” de pe banca tehnică, după ce galeria i-a cerut demisia. 

„Nici nu se pune problema de așa ceva, ei au sprijinul nostru total. Mutu e un antrenor foarte bun, care trebuie ajutat, nu încurcat. Iar Daniel Niculae este un președinte total dedicat clubului, extrem de competent și foarte cinstit. Astfel de oameni, competenți și cinstiți, trebuie să-i ții lângă tine, nu să-i îndepărtezi”, a declarat Dan Șucu, potrivit gsp.ro.

Totodată, Liviu Ungurean, șeful galeriei Rapidului, a avut un discurs dur despre Adrian Mutu și jocul Rapidului la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Dan Șucu îi înțelege pe suporteri, dezvăluind că deja se gândește la conturarea lotului pentru sezonul următor. 

„Nu este nicio problemă, să vină să vorbim, cine îi oprește?! Dar una e să vorbim și alta e să discutăm, să zic așa, adică de cine ia deciziile. Îi înțeleg, nici eu nu sunt mulțumit de rezultate, dar repet, nu e o problemă de antrenor sau de președinte.

Toți jucătorii sunt sub evaluare. Noi deja pregătim campania de transferuri din vară. Și e foarte clar, cine nu va convinge va trebui să lase locul altuia”, a mai spus Dan Șucu. 

Rapid a rămas singura echipă fără victorie din play-off-ul SuperLigii. În ultima etapă, echipa antrenată de Adrian Mutu a pierdut cu Universitatea Craiova, scor 1-3, iar galeria giuleșteană i-a cerut demisia „Briliantului”. Mai mult decât atât, Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a anunțat clar la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIsuporterii nu-l mai vor la echipă pe Adrian Mutu.

Victor Angelescu îl susține pe Adrian Mutu: „Am hotărât împreună cu domnul Șucu”

Victor Angelescu a oferit detalii despre o posibilă plecare a lui Adrian Mutu de la Rapid. Unul dintre acționarii clubului giuleștean a lămurit situația și a precizat că nici Adrian Mutu, nici Daniel Niculae nu vor părăsi clubul „alb-vișiniu”.

ADVERTISEMENT

„Am hotărât împreună cu domnul Șucu să susținem actuala conducere a echipei. Am văzut opinia liderilor galeriei, e părerea lor, dar noi îi sprijinim pe Adrian Mutu și pe Daniel Niculae. Nu e vorba de un sprijin doar pentru următoarele etape, ci pe termen lung.

Adrian Mutu știe că suntem alături de el. Nu se pune problema înlocuirii sale, nu am luat nicio secundă în calcul acest lucru. Este valabil și în cazul lui Daniel Niculae”, a declarat Victor Angelescu, potrivit prosport.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu se gândește la derby-ul cu FCSB: „Avem nevoie de o victorie în fața suporterilor noștri”

Aflată într-o perioadă grea, Rapid primește în ultima etapă din turul play-off-ului SuperLigii vizita rivalilor de la FCSB. Partida este programată duminică, 23 aprilie, de la ora 20:30. Victor Angelescu este convins că echipa lui Adrian Mutu trebuie să câștige pentru a diminua presiunea pusă de galerie.

„Echipa trebuie să se concentreze pe meciul cu FCSB, avem nevoie de o victorie în fața suporterilor noștri. Trebuie să demonstrăm că merităm să fim în play-off”, a mai spus Victor Angelescu. Totuși, Rapid va da peste o echipă aflată în mare formă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, mesaj clar înaintea derby-ului Rapid – FCSB: „Nu ne poate sta în față”

FCSB a câștigat în ultima etapă, scor 2-1 cu liderul Farul și are moralul mai ridicat ca niciodată. Mai mult decât atât, Gigi Becali a vorbit despre derby-ul cu Rapid, patronul roș-albaștrilor fiind convins că echipa sa va câștiga fără probleme.

Meciul cu Rapid normal că o să jucăm tot așa. Suntem pe val. Nu cred că ne poate sta în față. Nu vreau să spun mai mult. Doar atâta spun. E greu. Nu ai cum să stai în calea FCSB-ului. 

ADVERTISEMENT

(n.r. îi pune în pericol postul lui Adrian Mutu acest meci) De unde să știu eu? N-am văzut că nu mă interesează pe mine ce se întâmplă. Nu mă interesează capra vecinului. 

Nu vorbesc de Rapid, vorbesc de echipa mea. Nu poate fi oprită, e prea puternică la ora asta. Suntem cei mai buni dintre cei mai buni. Pentru că i-am bătut pe cei mai buni. Înseamnă că suntem cei mai buni dintre cei mai buni”, a spus Gigi Becali, înaintea meciului cu Rapid.

ADVERTISEMENT