Sport

Conducerea Rapidului, măsuri dure după ce Albu și Borza au petrecut în club la Iași: „Vor fi excluși din lot pe perioadă nedeterminată!”

Albu și Borza vor plăti scump escapada de după Poli Iași - Rapid 3-1. Conducerea alb-vișinie promite să îi pedepsească pe cei doi jucători.
25.02.2024 | 16:27
Conducerea Rapidului masuri dure dupa ce Albu si Borza au petrecut in club la Iasi Vor fi exclusi din lot pe perioada nedeterminata
Daniel Niculae a venit cu noi detalii despre situația lui Borza și Albu după Poli Iași - Rapid 3-1. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Alexandru Albu și Andrei Borza au fost luați la rost de conducerea Rapidului. Cei doi vor fi pedepsiți după ce au fost surprinși în club, la scurt timp după ce giuleștenii pierduseră fără drept de apel la Iași, scor 1-3.

Borza și Albu vor plăti scump escapada din club. Anunțul conducerii rapidiste

Albu și Borza au fost titulari în partida din Copou. Primul a fost integralist, în timp ce Albu a evoluat până în minutul 78. După meci, ambii au mers în clubul Fratelii, din Iași, fiind filmați de cei prezenți.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae, președintele giuleștenilor, a fost stupefiat când a văzut imaginile cu Borza și Albu în club, la Iași. „Cum să mai vedem aceste imagini… Da, sunt deja celebre. Nu aveau ce să caute în club! Erau în programul echipei, vor suferi consecințele. E un lucru foarte grav!

 Nu aveau de ce să fie acolo! Ei trebuiau să fie la odihnă, la somn. Și dacă ar fi câștigat, tot nu ar fi avut ce să fie acolo.O să sufere acum dacă după înfrângere n-au suferit.

ADVERTISEMENT

Și dacă am fi câștigat la Iași, tot cu acceptul conducerii sau staffului ar fi putut merge în club. Tot în programul echipei erau. Asta e, vor suferi consecințele”, a declarat Daniel Niculae, conform iamsport.ro.

„Vor fi excluși din lot și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură!”

Ca urmare a eșecului de la Iași, Rapid a căzut pe locul 3, cu 48 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj (locul 2), dar cu un golaveraj mai slab. „Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară. 

ADVERTISEMENT

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară! Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a spus Niculae și pentru gsp.ro.

Dan Șucu e nemilos: „Despre ce oameni și despre ce suflet vorbim în cazul celor doi?”

Escapada celor doi jucători l-a frapat și pe Dan Șucu. Acționarul majoritar din Giulești nu se aștepta la așa ceva, mai ales că Albu e în pline negocieri cu Rapid (n.r. – contractul mijlocașului expiră la vară), iar Borza a costat 800.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Cel mai ciudat mi se pare cazul lui Albu, care se află în mijlocul negocierilor pentru prelungirea de contract. Acum, nu știu la ce se mai poate aștepta el de la noi.

Prefer ca investigația să o facă președintele și antrenorul și să ne anunțe ei ce decizie au luat, cel târziu în această seară. Pentru că nu pot să înțeleg că pe suporteri și pe mine ne doare sufletul, iar pe unii jucători nu.

În orice organizație, disciplina e obligatorie. Într-o situație ca asta, contează ce atitudine ia clubul, pentru că nu e un club fără suporteri, fără oameni care pun suflet. Un milion de fani speră și se bazează că și jucătorii sunt acolo cu inima și cu sufletul.

Dar despre ce oameni și despre ce suflet vorbim în cazul celor doi?! Pentru că atunci când s-a terminat meciul, cei 2.000 de oameni care erau supărați s-au urcat în mașini și fac 6 ore în autobuze sau trenuri să ajungă acasă. Nu s-au dus la distracție.

Repet, aștept rezultatul investigației până în această seară, iar dacă nu, există un acționar și o să ia el decizia”, a spus Dan Şucu, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT