Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Conducerea UTA-ei, revoltată de greva jucătorilor: „Surpriză neplăcută!”

UTA s-a arătat indignată de greva jucătorilor ei. Fotbaliștii arădeni au protestat din cauza restanțelor salariale. Între timp, banii au ajus în conturile elevilor lui Rednic.
22.12.2023 | 07:50
Conducerea UTAei revoltata de greva jucatorilor Surpriza neplacuta
UTA s-a declarat dezamagita de greva jucatorilor
ADVERTISEMENT

Într-un moment tensionat pentru UTA, jucătorii au decis să intre în grevă în semn de protest față de întârzierile salariale de aproape 3 săptămâni. Din fericire pentru club, jucătorii au revenit asupra deciziei și au reușit să scoată un egal contra Universității Craiova, 2-2.

Greva de la Arad nu a fost pe placul lui Meszar

“Având în vedere că în momentul acelei mici nemulțumiri am avut 19 zile întârziere, nu pot să zic altceva decât că da, am fost surprinși și deranjați. Cunoaștem în fotbal de ce depind plățile. Poți să faci plăți fără intrări.

ADVERTISEMENT

Noi nu mai avem încasări pentru că nu jucăm acasă, în schimb am avut cheltuieli de 3 ori mai mari. Bine că am putut să le gestionăm, am închis anul în regulă și am făcut plățile, nu avem nici o restanță. Le făceam oricum, nu doar pentru că au avut acea manifestare.

Ei s-au întors, cum a zis și domnul Mircea, bine au făcut. Ei după jumătate de oră s-au răzgândit. Ei între ei s-au răzgândit. Nu a început antrenamentul la 12 cât trebuia, dar la 1 au zis totuși că vin. Mircea a spus că antrenamentul a fost la 12, am făcut cu cei care au fost prezenți”, a declarat Alexandru Meszar.

ADVERTISEMENT

Jucătorii arădeni și-au primit restanțele

Dezamăgiți de situația financiară precară a clubului, fotbaliștii au avut discuții cu conducerea pentru a găsi soluții, însă, în ciuda eforturilor, neînțelegerile au persistat, iar o parte din jucători au intrat în grevă timp de o oră.

În cursul zilei de luni, fotbaliștii UTA au decis să-și exprime nemulțumirea prin intrarea în grevă, cu speranța că această formă de protest va atrage atenția asupra problemelor financiare cu care se confruntă. În final, salariile jucătorilor au fost plătite.

ADVERTISEMENT

În cele 21 de meciuri disputate până acum, UTA a înregistrat 5 victorii, 9 remize și 7 înfrângeri, stabilindu-se în partea a 2-a a clasamentului cu un total de 24 de puncte. Cu un bilanț de golaveraj de 23 de goluri înscrise și 28 de goluri primite, echipa se află într-o poziție la -5 în ceea ce privește golaverajul.

În ultimele 5 partide de campionat, UTA a reușit 3 remize, o victorie și un egal. Ultimul succes al formației lui Rednic a venit împotriva lui Hermannstadt, pe 2 decembrie. Luckassen și Micovschi au înscris pentru arădeni în ultimele 10 minute ale partidei.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

UTA a rezolvat problemele financiare

ADVERTISEMENT