Life

Conflict între Zanni și Sebastian la Survivor România: „El e plângăciosul suprem”

Zanni și Sebastian au avut un conflict neașteptat la Survivor România 2021. Fostul fotbalist îl acuză pe colegul lui că mereu își găsește scuze după ce pierde un punct.
25.06.2021 | 21:04
Conflict intre Zanni si Sebastian la Survivor Romania El e plangaciosul suprem
ADVERTISEMENT

Zanni și Sebastian au avut un conflict la Survivor România în ediția din această seară. Fostul fotbalist i-a spus lui Zanni că mereu încearcă să-și găsească scuze după ce pierde un punct.

Artistul susține că nu este adevărat, însă atât Sebi și Elena, cât și Marius și Albert susțin contrariul. Sebi chiar l-a numit „plângăcios” pe cel pe care îl consideră cel mai bun prieten din competiție.

ADVERTISEMENT

Au mai rămas doar Zanni, Sebi și Elena în echipa Faimoșilor, iar meciurile sunt din ce în ce mai strânse, mai ales că în echipa adversă sunt patru concurenți.

Conflict între Zanni și Sebastian la Survivor România: „El e plângăciosul suprem”

Sebastian îi spune lui Zanni că întotdeauna caută scuze după ce pierde un punct cu un adversar din echipa Războinicilor. Acesta susține că amicul său nu doar că se plânge, dar ține să-i spună adversarului că a câștigat jocul din noroc.

ADVERTISEMENT

Zannidache îl contazice pe prietenul său și susține că nu este adevărat, iar între cei doi începe un mic conflict. Zanni o întreabă și pe Elena Marin dacă, într-adevăr, se plânge, dar și pe războinicii Albert și Marius.

„Nu vorbi de scuze, vere, că ești numărul unu la scuze dintre noi. Tu ești căpitan la scuze. După fiecare punct te plângi (…) Fratele meu Zanni, la cald, este cel mai plângăcios. Indiferent de cum pierde un punct, pierde că nu s-a concentrat, că nu s-a grăbit…

ADVERTISEMENT

(…) Toți ne căutăm scuze de frustrare, de nervi, dar noi știm în sinea noastră că nu am dat bine. Vere, te duci la Marius și îi spui ‘am fost mai bun, dar m-ai bătut că m-am împiedicat’”, a declarat Sebastian Chitoșcă.

„Sunt dăți în care îți găsești scuze”, intervine Elena în discuție, după ce Zanni o întreabă și pe ea ce părere are.

ADVERTISEMENT

În schimb, Zanni consideră că Sebi a vrut doar să-l enerveze puțin și că oricum îl iubește, din moment ce sunt prieteni buni.

Cântărețul susține că Sebi este cel care se plânge mereu după ce pierde un punct și că nu poate accepta înfrângerea.

„Mi-a zis printre rânduri că sunt frustrat, plângăcios, eu nu le-am luat ca pe niște jigniri, eu îl iubesc mult pe Sebi.

(…) El ridică tonul la mine când îmi spune ceva, se enervează (…) Eu știu că el e cel mai mare plângăcios, nu acceptă când pierde (…) El e șeful pe scuze, plângăciosul suprem”, a declarat Zanni la testimoniale.

ADVERTISEMENT