News

Conflictul care l-a marcat pe Costin Mărculescu. De ce l-a bătut Tolea Ciumac în urmă cu mulți ani. Video

12.06.2020 | 15:55
Conflictul care la marcat pe Costin Marculescu De ce la batut Tolea Ciumac in urma cu multi ani Video
Conflictul care l-a marcat pe Costin Mărculescu. De ce l-a bătut Tolea Ciumac în urmă cu mulți ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu iubea sportul fiind un fan înrăit al echipei de fotbal din Craiova, însă puțină lume își mai amintește că a fost „bătut” de Tolea Ciumac în urmă cu mulți ani. Meciul demonstrativ s-a lăsat cu probleme serioase pentru actor care a ajuns la spital cu un picior rupt.

Costin Mărculescu și-a încercat forțele împotriva lui Tolea Ciumac

Regretatul actor care a murit la vârsta de 50 de ani avea probleme de sănătate de câțiva ani, unele dintre ele fiind cauzate de „bătaia” încasată după meciul demonstrativ cu Tolea Ciumac când urmările acestuia nu au fost cele așteptate. În ciuda faptului că era pasionat de sport, Costin Mărculescu a suferit lovituri în zona spatelui și la un picior.

ADVERTISEMENT

Campionul de kempo, Tolea Ciumac, a uitat pentru câteva secunde de prietenia cu Costin Mărculescu, moment în care actorul a primit câteva lovituri care l-au băgat în spital. Meciul demonstrativ a avut loc în anul 2011, în pauza dintre meciurile de kempo programate în a doua zi a Campionatului Mondial de Kempo O-Sport din Antalya.

Reacția lui Costin Mărculescu după ce a fost „bătut” de Tolea Ciumac

La scurt timp după incident Costin Mărculescu a mărturisit că cel mai probabil Tolea Ciumac a avut un exces de zel, moment în care l-a aruncat la pământ. Preț de câteva secunde actorul nu și-a mai simțit spatele și piciorul stâng, ajungând la spital cu întindere de ligamente.

ADVERTISEMENT

„Deși stabilisem cu el îmi arate doar câteva faze ușoare de luptă, cred Tolea a fost cuprins subit de un exces de zel și nu a mai ținut cont nu sunt sportiv de performanță, nu am același gabarit și nu am aceeași putere ca a lui.

M-a aruncat de câteva ori peste cap atât de puternic încât pentru câteva minute nu mi-am mai simțit mijlocul, spatele și mai ales piciorul stâng. Mai grav e piciorul m-a durut și doare îngrozitor de rău, încât a trebuit merg la spital văd ce e cu el.

ADVERTISEMENT

Am crezut e rupt, dar e doar o întindere de ligamente. Totuși nu ne aflam în junglă”, spunea în urmă cu mai bine de 9 ani Costin Mărculescu.

La rândul său, fostul sportiv de performanță a declarat că nu regretă absolut nimic și că nu este vina sa, ci mai degrabă actorul din „Liceenii” nu a știut cum să cadă.

ADVERTISEMENT

„Nu din cauza mea și-a rupt piciorul. Pur și simplu nu a știut să cadă”, mărturisea fostul gimnast și amator de sporturi de luptă, Tolea Ciumac.

 

ADVERTISEMENT
Tags: