Life

Confruntare în direct, prin telefon, între Maria și Liviu Olteanu de la Mireasa: „La televizor pozează”

Liviu Olteanu s-a apărat în fața acuzațiilor aduse de curând de Maria Roman de la Mireasa, încă actuala lui soție. Ce a avut de spus cântărețul de muzică de petrecere?
25.01.2022 | 16:39
Confruntare in direct prin telefon intre Maria si Liviu Olteanu de la Mireasa La televizor pozeaza
ADVERTISEMENT

Între Maria și Liviu Olteanu de la Mireasa nu mai există cale de împăcare. Cei doi sunt în plin divorț, iar cântărețul de muzică de petrecere a spus că tot ce a susținut încă soția lui este o pură minciună.

Maria Roman a șocat publicul Mireasa în ediția de ieri, 24 ianuarie, de la Acces direct. Aceasta a spus că omul lângă care se visa până la adânci bătrâneți a fost agresiv cu ea verbal și fizic.

ADVERTISEMENT

Relația dintre cei doi s-a transformat într-un adevărat infern, aceștia despărțindu-se după doar trei luni de la nuntă.

Liviu Olteanu neagă toate acuzațiile făcute de Maria de la Mireasa

Recent, au depus și actele de divorț și au termen 30 de zile să se hotărască dacă vor cu adevărat să se separe unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

Liviu a apărut în platoul emisiunii de la Antena 1 pentru a-i da replica Mariei. La un moment, câștigătoarea Mireasa a intervenit în direct prin telefon spunând că soțul ei joacă teatru pentru a nu-i fi pătată imaginea.

„Am rămas puțin șocat de ce am auzit. Și afară ne-am certat, cam ca în emisiune. Am petrecut foarte mult timp împreună. I-am înțeles tabieturile și mă așteptam să înțeleagă și ea tabieturile mele”, a spus Liviu Olteanu la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai zis că nu a avut niciodată intenția să apară la televizor și să arunce cu noroi în maramureșeancă.

„Cu două zile înainte să apară, noi am mers la divorț, împreună. Mă acuza că trăiesc în trecut, că mă macină emisiunea, că trăiesc cu susținătorii. Mi-a zis că a depășit, că nu va vorbi niciodată despre noi”, a mai declarat Liviu.

ADVERTISEMENT

În toată această telenovelă a intervenit și doamna Mari, mama lui Liviu. Femeia a mărturisit că nu știe ce s-a întâmplat cu exactitate între cei doi. A lăsat să se înțeleagă faptul că Maria nu s-a putut obișnui cu viața de artist a lui Liviu și că geloziile au pus capăt acestei relații. Momentul de cotitură a venit când Liviu a mers să cânte în Spania.

Maria Roman: „La televizor pozează în domnul elegant”

„Mi-a fost teamă să nu se ajungă aici. Eu nu am spus că nu a fost potrivită pentru Liviu. Relația nu a fost potrivită. Ei nu aveau niciunul răbdare. Uneori, Liviu mai ceda, poate și Maria, dar prea puțin”, a spus mama lui Liviu.

Maria nu a retras niciuna din acuzațiile pe care le-a adus la adresa bărbatului de care urmează să se separe în acte.

„Liviu este un om perfect din punctul lui de vedere. Sunt o mulțime de oameni care îl acuză, dar el e impecabil. Nu am vrut să ies să vorbesc despre asta, dar el în mediul online m-a făcut în toate felurile. La televizor pozează în domnul elegant”, a spus Maria Roman, prin telefon, la Acces direct.

ADVERTISEMENT