Life

Conjuncție între Marte și Saturn în Vărsător pe 5 aprilie 2022. Astrologul Minerva, previziuni pentru fiecare zodie

Conjuncția dintre Marte și Saturn în zodia Vărsător de pe 5 aprilie 2022 vine cu câteva lecții de viață pentru fiecare zodie, potrivit astrologului Minerva.
04.04.2022 | 16:43
Conjunctie intre Marte si Saturn in Varsator pe 5 aprilie 2022 Astrologul Minerva previziuni pentru fiecare zodie
Minerva, previziuni pentru zodie cu ocazia conjuncției Marte-Saturn în Vărsător. Foto: Prima TV
ADVERTISEMENT

Ce ne aduce conjuncția dintre Marte și Saturn din zodia Vărsător, fenomen care se produce pe 5 aprilie 2022? Astrologul Minerva a făcut câteva previziuni interesante pentru fiecare nativ, dar și o scurtă predicție pentru țară.

Conjuncție Marte-Saturn în Vărsător pe 5 aprilie 2022. Previziunile astrologului Minerva

Marte reprezintă energia, forța, stoparea, exercițiul, învățarea și trecerea mai departe. În tema natală a României, conjuncția are loc în casa identității naționale. Urmează o vară grea pentru România, lucruri care se împing până în momentul rezolvării lor, cu repercusiuni asupra deciziilor luate la nivel înalt până acum.

ADVERTISEMENT

La nivel personal, este o combinație de cald-rece această conjuncție.  Berbecii construiesc relații. Obțin contracte importante la locul de muncă. Găsesc sprijin în orice vor face. Să fie sinceri dacă se confruntă cu blocaje. Taurii sunt interesați de statutul social. Întâlnesc pe cineva care vor avea un impact important asupra lor. Vor simți dragostea.

Gemenii învață din greșeli. Persoanele de care erau apropiați nu erau tocmai fideli lor. Au idei îndrăznețe. Racii au parte de ceva nou pe plan profesional. Mulți se pot trezi cu un loc nou de muncă. Au motive să fie optimiști.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii, încurajați să fie rebeli

Leii rezolvă probleme financiare. S-ar putea să se îndrăgostească. Fecioarele au parte de renaștere. Pot folosi cuvântul pentru a construi legături importante.

Balanțele au parte de schimbări. Luptă pentru conectarea cu cei din jur la un alt nivel. Scorpionii intră într-un joc de putere. Li se deschide mintea. Sunt încurajați să se aventureze în necunoscut.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii trebuie să fie spontani, chiar mai rebeli decât de obicei. Profesional, colegii sau șefii lor pot fi mai nesiguri sau mai nervoși, dar vor aprecia maniera lor calmă. Capricornii primesc lecții de viață. Cea mai mare: prietenia și banii niciodată nu se amestecă.

Vărsătorii merg într-o direcție diferită, paralelă cu cea în care se îndreaptă lumea. Peștii au parte de contacte benefice. Se pregătesc să-și asume riscuri noi. Toată luna aprilie 2022 va fi una plină de energie. Horoscopul a fost realizat în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV.

ADVERTISEMENT