Sport

Conor McGregor, acuzat că a abuzat sexual o femeie în timpul finalei NBA! Angajaţi de la Miami Heat, pe lista complicilor

Conor McGregor este acuzat că a abuzat sexual o femeie în timpul finalei NBA. Angajaţi ai clubului Miami Heat s-ar număra printre complici.
15.06.2023 | 23:50
Conor McGregor acuzat ca a abuzat sexual o femeie in timpul finalei NBA Angajati de la Miami Heat pe lista complicilor
Ce a făcut Conor McGregor în timpul finalei NBA
ADVERTISEMENT

Conor McGregor a fost invitatul celor de la Miami Heat la meciul 4 din finala NBA 2023, iar luptătorul irlandez a ieşit imediat în evidenţă într-un mod negativ, după ce a făcut KO mascota echipei. La câteva zile de la meciul disputat în “Kaseya Center” au apărut detalii şocante.

Ce a făcut Conor McGregor în timpul finalei NBA şi cum a ajuns să fie acuzat că a abuzat sexual o femeie

Portalul TMZ Sports a dezvăluit că avocatul Ariel Mitchell a trimis o scrisoare către Conor McGregor, NBA şi Miami Heat, în care sunt aduse acuzaţii grave în legătură cu evenimentele petrecute pe 9 iunie.

ADVERTISEMENT

Avocatul susţine că angajaţi ai NBA şi persoane din staff-ul de securitate de la Miami Heat ar fi despărţit o femeie de prietenul acesteia, ca apoi s-o forţeze să intre într-o baie a sălii, în care s-ar fi aflat Conor McGregor.

“Paznicii au refuzat să lase femeia să iasă sau pe altcineva să intre în baie. McGregor a introdus limba în gura victimei și a sărutat-o într-un mod agresiv”, se arată în scrisoarea prezentată de TMZ Sports.

ADVERTISEMENT

Conform informaţiilor prezentate de TMZ Sports, Conor McGregor a agresat-o sexual pe victimă, iar aceasta a scăpat doar după ce l-a lovit de mai multe ori cu cotul pe luptătorul irlandez.

Cum se apără Conor McGregor de acuzaţiile care i se aduc

Femeia ar fi depus o plângere la poliţie pentru agresiune, iar cei de la TMZ Sports susţin că aceasta ar dori să ajungă la o înţelegere cu NBA, Miami Heat şi Conor McGregor.

ADVERTISEMENT

Avocaţii lui Conor McGregor au răspuns imediat acuzaţiilor. “Acuzațiile sunt false. Domnul McGregor nu se va lăsa intimidat”, este mesajul trimis de echipa legală a luptătorului irlandez.

În pauza meciului Miami Heat – Denver Nuggets 95-108, Conor McGregor a fost în centrul unui episod şocant. Acesta a fost invitat pe teren, unde a lovit mascota clubului gazdă.

ADVERTISEMENT

Scena trebuia să fie una regizată, un moment publicitar pentru un produs al lui Conor McGregor, însă nu a ieşit conform planului. Bărbatul a fost lovit cu putere de irlandez şi a ajuns la spital, însă a fost externat la scurt timp.

ADVERTISEMENT