Sport

Conor McGregor a trimis direct la Urgențe mascota celor de la Miami Heat. Trebuia să fie doar o glumă, dar i-a dat doi pumni cu toată forța! Video

Conor McGregor s-a dat din nou în spectacol și a creat panică pe arena celor de la Miami Heat. A trimis mascota direct la spital.
11.06.2023 | 10:53
Conor McGregor a trimis direct la Urgente mascota celor de la Miami Heat Trebuia sa fie doar o gluma dar ia dat doi pumni cu toata forta Video
Conor McGregor nu a mai luptat în ring de 2 ani. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Conor McGregor a fost invitat special al celor de la Miami Heat, iar vedeta din UFC trebuia să aibă un moment înainte de sfertul patru. Doar că lucrurile nu au mers așa cum era planificat.

Conor McGregor, moment șocat la meciul celor de la Miami Heat din NBA

Irlandezul a fost provocat de mascota Burnie, iar acesta a răspuns. Deși trebuia să fie doar o glumă, Conor McGregor l-a trimis pe „adversarul” său direct în lumea viselor din doi pumni.

ADVERTISEMENT

Totul spre surpriza organizatorilor și a publicului prezent la meciul dintre Miami Heat și Denver Nuggets. Mascota a venit pregătită de duel, într-o tunică roșie și cu mănuși de box.

McGregor l-a răpus cu un croșeu de stânga, însă i-a mai administrat o lovitură deși se afla deja la pământ. A fost pur și simplu apoi târât pe jos în afara „ringului” și transportat direct la spital.

ADVERTISEMENT

A petrecut câteva ore la Urgențe, unde a primit îngrijiri și medicamente pentru durere. Din fericire, omul nu a suferit traumatisme grave și a fost externat rapid. Luptătorul nu și-a cerut încă scuze public.

Conor McGregor nu a mai revenit în ring după ce și-a rupt piciorul în meciul cu Dustin Poirier din 2021

Conor McGregor nu a mai luptat de doi ani, după ce și-a rupt piciorul stâng în meciul cu Dustin Poirier din 2021 și e prezent de atunci doar la diverse evenimente, cum a fost și cazul meciului celor de la Miami Heat.

ADVERTISEMENT

Luptătorul din UFC a fost invitat să promoveze crioterapia și un spray pentru durere. Pe care l-a folosit apoi pe mascota răpusă la pământ.

Poate și această pauză lungă l-a făcut să ia prea în serios ceea ce trebuie să fie doar un show, o glumă. Luptătorul irlandez este primul din istoria UFC care a luptat simultan la două categorii de greutate diferite.

ADVERTISEMENT

Denver, aproape de primul titlu din istorie în NBA: „Poate cel mai bun mod de a descrie meciurile cu ei”

Din păcate, irlandezul nu le-a purtat noroc nici celor de la Miami Heat care au pierdut meciul cu Denver Nuggets, scor 95 la 108: „Poate cel mai bun mod de a descrie meciurile cu Denver”, a spus un fan referindu-se la KO lui McGregor asupra mascotei.

Denver sunt aproape să câștige primul lor titlu în NBA, dacă vor reuși să învingă pe Miami Heat în meciul al cincilea și să scrie o nouă pagină de istorie.

ADVERTISEMENT